Sarka Katára is rátámadt az idős nő gyilkosa

Vágólapra másolva!
A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az idős nőt egy férfi megrúgta, a nő pedig ennek következtében a villamos elé esett. Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az utasok a helyszínen visszatartották a 41 éves férfit, akit a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei fogtak el. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indít eljárást.

Skrabski Fruzsina, a mandiner.hu szerkesztője a Facebook oldalán írt az idős nőt a villamos alá lökő férfiről, aki az ismerőse volt. Szó szerint idézzük:

"Miért kellett megvárni, amíg valaki meghalt? Áron, aki ezt a nénit megölte, gimnáziumban barátom volt. Aztán lassan megőrült. Mindenki próbált neki segíteni, de nem lehetett. Kényszergyógykezelni se lehetett. Ide a facebookra is írtam róla, hogy nem igaz, hogy nincs erre megoldás. Évek óta hajléktalanként élt, belekötött az emberekbe, volt börtönben többször, hozzánk néha becsengetett. Ma pedig megölt egy embert. Miért kellett ezt megvárni? Miért nem lehet az ilyen embereket kezeltetni? Annyira fáj, hogy ez a tragédia megtörténhetett és nem tudtam tenni semmit."

Skrabski hozzátette azt is, hogy ez a férfi támadt rá egy évvel ezelőtt Sarka Katára a Komjádi uszoda előtt. Akkor az ügye bíróság elé került.