Éjjel is bélszínt eszik Depardieu

Vágólapra másolva!
Szabad bejárása van a szálloda konyhájára Gérard Depardieu-nek: a csütörtöki főpróba után éjszaka is nekiállt bélszínt készíteni magának. 
Vágólapra másolva!

A francia világsztárnak hétvégén sok szabadideje lesz, vélhetően azonban ezt nem nyilvános sétálgatással tölti – a Kárász utcán tehát nem sok esélyünk van megpillantani – írja a delmagyar.hu

Továbbra sem lehet tudni, mivel tölti szabadidejét a hétfőig Szegeden tartózkodóGérard Depardieu. Mivel már nem kell próbálnia, a hétvégén vélhetően sort kerít arra, hogy várost nézzen, kikapcsolódjon. A delmagyar.hu úgy tudja, a sztár pénteken is egész nap a szállodában volt – a meleget láthatóan nehezen viselő színész számára a légkondicionált lakosztály vonzóbb bármilyen programnál.

Amióta Szegeden van, a sztár csupán a Dóm tér és a szállodája között ingázott, illetve csütörtök kora délután elment halászlevezni – egy más vendégek elől elzárt részre. Meglehetősen kevés ideje van egyébként arra, hogy egyen, általában csak éjféltájban jut vacsorához. Köztudottan rengeteget kritizálja az éttermeket, de nem csak műélvezőként. Séfeket megszégyenítő módon főz, és nem tudja elfogadni, ha valaki nem professzionális ezen a területen.

Ezt be is bizonyította Szegeden, hiszen olyan otthonosan berendezkedett szállodájában, hogy már szabad bejárása van a konyhába. Ezt ki is használja, és lelkesen főzőcskézik magának. Több szállodai dolgozó is tett fel fotókat és videót a Facebookra, ezeken a sztár csütörtök éjjel bélszínt és sült zöldségeket készít.
Szegeden még nem fogalmazott meg kritikát a kényes ízlésű sztár, a halászlevet kifejezetten dicsérte. A pénteki premier utáni állófogadásra eredetileg egy négycsillagos szilvásváradi szálloda szállította volna a menüt – ők ajánlották ezt fel, éppen Depardieu szavai nyomán. Csakhogy az utolsó pillanatban visszaléptek, így egy, a szegedi gasztronómiai életben sem túl ismert cég, a Padlás Rendezvényház vállalta ezt a feladatot. Előételként zsíros kiflit, grillezett zöldségeket, házi sajtokat és házi mangalicapástétomot szolgáltak fel, a főétel póréhagymaleves, egészben grillezett kecskegida, grillezett kacsamell és tejszínes spenótágyra helyezett szilvásváradi pisztráng volt, a desszert pedig grillezett csokiláva. Magyar fehér- és vörösborokat szolgáltak fel.

"Nem stresszesebb a munkánk, mint máskor, amikor nem egy világsztárnak főzünk. Igyekszünk a legjobb benyomást kelteni ezen az egy alkalmon: jó alapanyagokat felhasználva, szeretettel főzünk. Mivel Depardieu úr az egyszerűbb, vidéki ételeket szereti, ezért választottuk ezt a menüsort. Bízunk benne, hogy értékelni fogja" - nyilatkozta a delmagyar.hu kérdésére válaszolva Zsurka Péter, a Padlás Rendezvényház vezetője..