Baleset az M3-ason - Több kilométeres a torlódás

baleset, karambol, m3, tűzoltó, tűzoltóautó, helikopter, mentő, Baleset az M3-ason
Baleset az M3-ason
Vágólapra másolva!
Szalagkorlátnak ütközött az M3-ason egy autó szombaton kora délután. Egy ember meghalt. A baleset nem messze az M30-as autópálya csomópontjától történt, Budapest felé teljesen lezárták az utat, Nyíregyháza felé egy sáv volt járható. A korlátozást csak este oldották fel.
Vágólapra másolva!

Baleset történt szombaton az M3-as autópályán hejőkürtnél, balesetben egy ember életét vesztette. egy autó a szalagkorlátnak ütközött. A Borsod-Abaúj-Zemplén rendőr-főkapitányság szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát Budapest felé lezárták, az autósokat Igricinél leterelték. A forgalomkorlátozás szombat kora estig volt érvényben.

A balesetező autós Miskolc irányába haladt, de szombat délután, nem sokkal fél kettő után eddig tisztázatlan okokból átszakította a belső szalagkorlátot, majd a szemben lévő pályán landolt.

Az autóban 4 felnőtt és 1 gyermek utazott, közülük egy középkorú nő halt meg a helyszínen, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint. A helyszínre Tiszaújvárosról és Miskolcról is érkeztek tűzoltók. A sérültekhez mentőhelikoptert is küldtek.

Forrás: Origo