Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hány rablót lát a képeken? - szavazzon

rablót keresünk top
Vágólapra másolva!
A rendőrség sem tudja eldönteni, hogy két tettes vagy ugyanaz a személy rabolt ki székesfehérvári dohányboltokat október 3-án és november 11-én. A mellékelt képek alapján most ön is segíthet a hatóságnak.
Vágólapra másolva!

Két székesfehérvári dohányboltot is kiraboltak október 3-án, illetve november 11-én. A tettesek egyik esetben sem takarták el arcukat, és némileg hasonlítanak egymásra – eltérő öltözékük és a gyenge minőségű, különböző szögből felvett biztonsági kamerás felvételek miatt azonban nem egyértelmű, hogy két személyről vagy egyről van szó.

A fehérvári nyomozók hajlanak arra, hogy ugyanaz a rabló öltözött át és fosztott ki két dohányboltot is. Most segíthet nekik: a mellékelt képek alapján szavazással eldöntheti, egy vagy két körözést lenne érdemes kiadni.

Biztonsági kamera felvétele a székesfehérvári rablóról, aki egy dohánybolt bevételét vitte el november 11-én Forrás: Police.hu

Október 3-án is kiraboltak egy dohányboltot Székesfehérváron – a rendőrség szerint lehetséges, hogy ugyanarról a tettesről van szó Forrás: Police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a férfit vagy férfiakat, esetleg részleteket is tud a a bűncselekményről, az hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztályát a 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "telefontanú" zöld számán.

Szavazzon!

Ön szerint egy vagy két tettes rabolt Székesfehérváron

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről