Emberöléssel gyanúsították meg a fagyállós gazdát

Vágólapra másolva!
A vácszentlászló férfi fagyállót töltött a borába, ezzel megmérgezte a tolvajt, aki lopott a hordójából. A gazda elismerte a bűncselekmény elkövetését.
Vágólapra másolva!

Emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az ellen a vácszentlászló férfi elleni, aki az udvarán található nyitott pincében elhelyezett hordóban lévő borhoz fagyállót töltött. V. Pál borából Sz. Sándor 30 éves vácszentlászlói lakos több flakonnal eltulajdonított. Az italból több ismerősének is adott. A férfi október 27-én mérgezés gyanújával került kórházba további öt másik személlyel együtt. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a mérgezést fagyálló fogyasztása okozhatta.

Sz. Sándor állapota már a kórházba kerülésének időpontjában olyan súlyos volt, hogy a gondos orvosi ellátás ellenére meghalt.

V. Pál elismerte a bűncselkemény elkövetését. Azt mondta, az utóbbi időben többször loptak tőle ismeretlen személyek bort a nyitott pincében elhelyezett hordóból, ezért döntött úgy, hogy – a tolvajok megleckéztetésének céljából - fagyállót önt az italhoz.

A férfi az elmúlt négy évben ezekről a bűncselekményekről a rendőrségre egyetlen esetben sem tett bejelentést.

Helyszíni riportunkat itt olvashatja.