Válogatott kegyetlenségekkel kínozták áldozataikat az izsáki rendőrök

Vágólapra másolva!
Egy fémtolvaj lábát összekötözték, és gumibottal verték. Állítólag mindig ugyanazon a ponton ütöttek, hogy jobban fájjon. 
Vágólapra másolva!

Nem Bara József volt az izsáki rendőrök egyetlen áldozata, korábban is bántalmaztak embereket a rendőrőrsön - derült ki korábban a vádiratból. A mai Blikkben megszólal két korábban bántalmazott férfi. "Engem azzal hívtak fel, hogy meglett az elveszített pénztárcám, átvehetem az izsáki őrsön" - mondta Tibor, akit ezután meggyanúsítottak, hogy a tárcájában talált növény marihuána, bár a gyorsteszt is kimutatta, hogy nem az. Tibor szerint ennek ellenére az egyik elsőrendű vádlott, B. Viktor indoklás nélkül gyomorszájba vágta.

Tibor szerint az őrszobán B. Viktor mindig a gyomorszáját, B. Csongor pedig a bordáját ütötte. "Mindig ugyanazon a ponton, hogy jobban fájjon" - mondta. A cikkben megszólal Rapi Gábor is, akit fémlopás miatt vittek be, állítása szerint nem tagadta a vádakat, a rendőrök viszont megkötözték a lábát, és megverték. Látlelete szerint több tenyérnyi vérömleny is keletkezett a testén, bordái felett pedig egy feltehetően gumibottól származó bevérzés is található. Amikor a férfi vizet kért, leöntötték, majd az éjszaka közepén kirakták az őrsről, és télen, vizes pólóban kellett hazamennie a tanyájára.