Szoknyája alá rejtette a lopott kolbászt egy szegedi nő

Vágólapra másolva!
Szoknya alá rejtett sütni való kolbásszal és szeszes itallal akart kisétálni egy szegedi hipermarketből egy nő hétfőn, azonban a biztonsági kapu csipogása lebuktatta. Nem sokkal később egy másik szegedi boltban kaptak el egy fiatalt, zoknijában egy headsettel.
Vágólapra másolva!

Sütni való kolbászt és szeszes italt is a szoknyája alá rejtett egy 54 éves nő, akit férfi ismerősével együtt hétfő délután fogtak el a rendőrök egy szegedi hipermarketben - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

Jászai Linda tájékoztatása szerint a helybéli nő leszedte a termékekről az áruvédelmi etiketteket, amelyeket barátja takarásában az áruházi polc alá rúgott. Ezután 10 kiflivel és egy kefirrel beállt a pénztárhoz. Azonban nem távolították el az összes védelmi bilétát a termékekről, így a biztonsági kapu csipogni kezdett. A kiérkező rendőrök előállították a párost, és lopás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

Nem sokkal éjfél előtt egy 20 éves szegedi fiú hosszasan végignézte egy másik szegedi áruház headset-kínálatát. Egy olcsóbb darabbal beállt a pénztárhoz, egy drágábbat pedig a zoknijába rejtett. A biztonsági kapu ebben az esetben is működésbe lépett, a kiérkező járőrök lopás megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a diák ellen.