Ijesztgetni akart, de combon lőtt egy munkást egy férfi Putnokon

Vágólapra másolva!
Légpuskával combon lőtt egy a putnoki polgármesteri hivatal felújításán dolgozó munkást egy 19 éves férfi hétfőn. A férfi állítása szerint nem szándékosan találta el áldozatát, csak meg akarta ijeszteni - közölte a rendőrség csütörtökön.
Vágólapra másolva!

Meg akarta ijeszteni, de véletlenül combon lőtt egy munkást egy férfi légpuskával Putnokon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön. A rendőrség tájékoztatása szerint a 19 éves férfi múlt hét pénteken, illetve most hétfőn is többször rálőtt a putnoki polgármesteri hivatal felújításán dolgozó munkásokra, akik addig nem tulajdonítottak nagyobb jelentőséget a koppanó hangoknak, amíg az egyiküket a combján nem érte a lövés.

A munkások ezt követően tettek bejelentést a rendőrségen, a helyszínre érkező rendőrök pedig rövid időn belül elfogták a lövöldözőt. Mint kiderült, a 19 éves putnoki férfi a hivatallal szemben, egy ház tetőterének ablakából adott le lövéseket az állványon dolgozó emberekre. A garázdasággal gyanúsított férfi azt mondta a rendőröknek, hogy viccből csak meg akarta ijeszteni a munkásokat, azért lőtt rájuk. A putnoki rendőrök a légpuskát és tartozékait a házkutatás során megtalálták és lefoglalták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!