Bocsánatot kértek a rossz helyre betörő kommandósok miatt a tolnai rendőrök

Vágólapra másolva!
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bocsánatot kér azoktól az ártatlan szekszárdi lakóktól, akikre szerdán hajnalban törték rá az ajtót a kommandósok - mondta a megyei főkapitány pénteken. Hozzátette, a kommandósok jó lakásba mentek be, de nem tudták, hogy időközben fallal elválasztották azt.
Vágólapra másolva!

Elnézést kért a Tolna megyei rendőrfőkapitány pénteken azoktól a vétlen lakóktól, akikre kommandósok csaptak le szerdán hajnalban Szekszárdon. Soczó László elmondta, az épületben okozott kárt még pénteken megtérítik.

Helyi nyomozók a Terrorelhárító Központ rendőreivel hét férfit vettek őrizetbe egy éjjeli akcióban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy nőket kényszerítettek prostitúcióra Németországban. A művelet során azonban az egyik gyanúsított szomszédjára is rátörték az ajtót, két vétlen lakót kihurcoltak a házból, letérdeltették és fegyvert fogtak rájuk.

Soczó László ezzel kapcsolatban elmondta jó helyre mentek be a rendőrök, de a korábban egy légterű lakást fallal kettéválasztották, amiről ők nem tudtak.