Tudta nélkül bontották le egy bolhói nő házát

Vágólapra másolva!
Nyolc év után visszaköltözött volna bolhói házába egy nő, de azt közben egy vállalkozó lebontatta, mert szerinte eladták neki.
Vágólapra másolva!

A tulajdonos tudta nélkül bontatott le egyházat Bolhón egy szigetvári vállalkozó a Blikk szerint. Orsós Anna nyolc évig élt Kaposváron, de most visszaköltözött volna bolhói házába, azonban azt időközben lebontották. A nő a Blikknek elmondta, hogy feljelentést tett a rendőrségen, de egyelőre nincs hová mennie.

"Mindent lepapíroztunk, tanúim vannak az adásvételről" - mondta a házat elbontó vállalkozó, Bogdán Csaba a sonline.hu portálnak. Szerinte egy a házban élő férfi nyáron azt állította neki, hogy eladó lesz a ház, és ő akkor már előleget is adott neki. Később pedig egy Horváth Márta nevű nő kereste fel, aki azt állította, hogy az övé minden, és Bogdán szerint vele írták meg a papírokat. A vállalkozó a portál szerint nem rendelkezett hivatalos bontási engedéllyel, és a tulajdoni lapot sem kérte ki a földhivataltól. "Lehet, hogy mulasztottam, de higgye el, ha tudom, hogy nem szabályos a dolog, bele sem vágok" - mondta Bogdán a sonline.hu protálnak.