Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Blikk: Felszedett pár kilót Orbán

Vágólapra másolva!
Kisebb pocakot növesztett az utóbbi időben Orbán Viktor miniszterelnök a Blikk szerint. A pár kilós hízást Orbán környezetében azzal magyarázták, hogy a kormányfőnek kevesebb ideje jut sportolni, és nem tud rendszeresen étkezni.
Vágólapra másolva!

Az egy héttel ezelőtti moldáv focimeccsen készült fotók alapján arról ír a Blikk hétfői számában, hogy Orbán Viktor miniszterelnök láthatóan kisebb pocakot növesztett az utóbbi időben, pedig a rendszeresen sportoló politikus korábban igyekezett vigyázni a súlyára.

Valóban felszedett néhány kilót - mondták a Blikknek Orbán Viktor környezetében meg nem nevezett források, akik azzal magyarázták a hízást, hogy Orbán a sűrű munkarend miatt nem tud rendszeresen enni, és a korábbi napi két edzés helyett napi egyszer is alig van ideje mozogni. A lap szerint Orbán súlyának a kampány se tett jót, mert bárhová ment, étellel kínálták, amit nem utasíthatott vissza.

A Blikknek Izsóki Ferenc táplálkozási szakértő azt mondta: Magyarországon jellemző, hogy a vezető pozícióban lévők meghíznak, mert az egész napjukat végigkísérő megbeszéléseken mindig van valami rágcsálnivaló, a munkaebédeken illendőségből muszáj enniük, és mivel sokáig dolgoznak, későn vacsoráznak, ami szintén hizlal.

Miniszterelnökség idején Gyurcsány Ferenc is megküzdött a hízással, 2008 februárjában arról írt internetes naplójában, hogyan sikerült végül megszabadulnia 7-8 kiló feleslegtől másfél hónap alatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről