Vágólapra másolva!
Frontálisan ütközött egy kamionnal Ódor Ferenc (Fidesz), a Borsod megyei közgyűlés elnöke és felesége. Mindketten kórházba kerültek, de állapotuk nem veszélyes.
Vágólapra másolva!

Hétfőn reggel Borsod megyében egy balesetben megsérült a Borsod megyei közgyűlés elnöke, Ódor Ferenc (Fidesz). Ódor autója a 3-as számú főúton Szikszónál egy kamionnal ütközött. A balesetben hárman megsérültek, köztük a közgyűlés elnöke, de egyikük sincs életveszélyes állapotban, csupán kéz- és lábsérüléseket szenvedtek.

A megyei önkormányzat szóvivője, Tóth Annamária szerint Ódort a megyei kórházban látják el, állapota kielégítő. A balesetet a megcsúszó kamion idézte elő, amely áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött a személyautóval, amelyet Ódor vezetett, és amelyben a felesége ült az anyósülésen - tette hozzá.

A rendőrség szerint az autóban utazók biztonsági öve be volt kötve, és a sofőr az út-és látási viszonyoknak megfelelően vezetett. Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője azt mondta: az elsődleges adatok szerint a kamion megcsúszott, majd keresztbe fordult az úton, a személyautó vezetője pedig már nem tudta elkerülni az ütközést.