Három éven át zaklatta nevelt lányát egy férfi

Vágólapra másolva!
A siófoki rendőrségre menekült, és feljelentést tett egy 16 éves lány, akit állítása szerint nevelőapja három éven keresztül rendszeresen megerőszakolt, és családjával együtt rettegésben tartott.
Vágólapra másolva!

Feljelentést tett Siófokon egy 16 éves lány, akit állítása szerint nevelőapja három éveken keresztül rendszeresen megerőszakolt és rettegésben tartott. A lányt - az édesanyjával és a húgával együtt - a múlt hét végén, fegyverrel üldözte el a férfi nyimi otthonukból. A család egy ideig a környéken bujkált, de mobiltelefonon nem mertek segítséget kérni, nehogy annak fénye miatt észrevegyék őket.

A rendőrök elfogták a 38 éves nevelőapát, akit orvvadászat és súlyos testi sértés miatt már elmarasztalták. Négy, illegálisan tartott lőfegyveréből eddig két golyós és egy sörétes vadászpuskát találtak meg, valamint több szarvastrófeát is lefoglaltak a lakásán.

A középiskolás lány feljelentése szerint nevelőapja, aki tizenhárom éve él édesanyjával, három éve nagyon megváltozott. Azóta szinte minden nap megerőszakolta őt, olykor felvételt is készített az aktusról. A családot fegyvereivel és veréssel félemlítette meg.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen nevelésére, felügyeletére bízott személy sérelmére elkövetett erőszakos közösülés és lőfegyverrel való visszaélés miatt indult eljárás. A nyomozás kiterjed az anyára is, hogy kiderítsék, mennyiben terheli felelősség gyermekének veszélyeztetése miatt.