Egész éjjel keresték a kiskunlacházi kislány gyilkosát

Vágólapra másolva!
Az éjszaka is folytatta a tanúkihallgatásokat a rendőrség annak a halott kislánynak az ügyében, akinek a holttestét vasárnap találták meg Kiskunlacháza mellett. A nyomozók gyilkosságra gyanakodnak, de részleteket nem árultak el.
Vágólapra másolva!

Egész éjjel nagy erőkkel nyomoztak a rendőrök Kiskunlacházán annak a tizennégy éves kislánynak az ügyében, akinek a holttestét vasárnap este találták meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a település melletti erdő elhagyatott részén bukkantak rá a holttestre. A lány feltehetően bűncselekmény áldozata lett. Hogy mi történt a halála előtt, volt-e szexuális indítéka a bűncselekmények, arra vonatkozóan még nem áll rendelkezésre adat.

A rendőrök az éjjel sok tanút kihallgattak, de a nyomozás érdekében további információkat egyelőre nem tárnak a nyilvánosság elé. Mivel a helyszínelés során idegenkezűségre utaló jeleket találtak, a rendőrség emberölés alapos gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben, ismeretlen tettes ellen.