Wittner Mária nem lesz képviselő

Vágólapra másolva!
Wittner Mária nem akar a jövőben fideszes parlamenti képviselő lenni, még abban az esetben sem, ha egy előre hozott választásokon a Fidesz győzne - erről a politikus a Népszabadságnak beszélt.
Vágólapra másolva!

Nem szeretne már parlamenti képviselő lenni Wittner Mária a következő ciklusban, még akkor sem, ha egy előre hozott választásokon a Fidesz győzne - mondta a Népszabadság a politikus.

"Semmi bajom a Fidesszel vagy Orbán Viktorral, de a képviselőség nem nekem való. A kommunistákból lett elegem, abból, hogy felelőtlenül nyomkodják a gombot, és kritikán aluli módszerekkel tudatosan teszik tönkre az országot" - magyarázta döntését Wittner.

"Az SZDSZ csak névlegesen lett ellenzéki. Sokszor nagyon nehéz megállni, hogy ne kiáltsak át az ülésteremben a másik oldalra. De igyekszem kulturáltan viselkedni, nem akarok a Fidesznek sem kellemetlenséget" - mondta a képviselő. Arra a kérdésre, hogy nem volt-e kellemetlen a Fidesz számára, hogy kiállt a Magyar Gárda mellett, sőt fel is szólalt a rendezvényein, azt válaszolta: soha senki nem tett neki szemrehányást a Fideszből emiatt, Orbán Viktor sem.

Nekem egyébként semmi bajom sincs a Magyar Gárdával, hiszen a gárda nemzetben gondolkodik. Járom az országot, civil életet élek. A középtől jobbra mindenhová elmegyek, ha hívnak - tette hozzá a fideszes képviselő.