Gázoló sofőrt bántalmaztak Szabolcsban

Vágólapra másolva!
Bizikliző kisfiút ütött el egy jogosítvány nélkül vezető fiatalember Szabolcsban. A sofőrt a baleset után a gyerek apja a helyszínen megverte.
Vágólapra másolva!

Bántalmaztak egy autóst balesete után a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogdányban. A sértett egy kisfiút ütött el, könnyű sérüléseket okozva ezzel a gyermeknek - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.

A négyéves kisfiú gyermekkerékpárral kanyarodott az autó elé még vasárnap, s a sofőr már nem tudott megállni, ezért elütötte a gyermeket - mondta Fülöp Gergely szóvivő. A főhadnagy tájékoztatása szerint a gyermek apja a baleset után bántalmazta az autót vezető 17 éves helybeli fiatalembert, akinek soha nem volt jogosítványa, ráadásul az általa vezetett kocsinak sem volt műszaki vizsgája és kötelező felelősségbiztosítása.

A bántalmazott autós könnyebb sérüléseket szenvedett az ütlegektől. A rendőrség eljárást indított a verekedő apa és a jogosítvány nélkül, forgalomképtelen járművel közlekedő fiatalember ellen, illetve vizsgálja, hogy ki volt a felelős a közlekedési balesetben.