Hárommillióba kerül egy pesti vacsora Clintonnal

Vágólapra másolva!
Hárommillió forintba kerül egy asztal azon a budapesti fogadáson, ahol Bill Clinton volt amerikai elnök tart előadást. A vendégek közül 50 ember személyesen is találkozhat, sőt, közös fotót készíthet Clintonnal.
Vágólapra másolva!

Üzletemberek találkozhatnak október 6-án Bill Clinton volt amerikai elnökkel Budapesten. A cégek 3 millió forintért vásárolhatnak meg egy asztalt a Central European Business Centre (CEBC) rendezvényén, ahol Clinton beszédet mond.

A volt elnök beszédében globális problémákra javasol globális megoldásokat. Az esemény iránt rendkívül nagy az érdeklődés, az ültetés a jelentkezések sorrendjében történik - áll a CEBC weboldalán.

Minden asztaltól egy valaki pedig úgynevezett VIP-fogadáson is részt vehet, ott közös fotók is készülnek Clintonnal. A fogadásra, melyet a beszéd előtt rendeznek, összesen 50 üzletember juthat be. A névsort a volt amerikai elnök stábjának is jóvá kell hagynia - mondta az [origo]-nak a rendezvényt szervező Central European Business Centre ügyvezető igazgatója.

Somogyi Péter szerint azért is lesz kivételes alkalom a mostani, mert Clinton ősszel beszáll felesége kampányába, ezért hosszabb ideig nem utazik Európába.