Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pont lesz a Magyar Hírlap helyett

Vágólapra másolva!
Kedden ingyenes mutatványszámmal, szerdától már az új napilap első számával jelentkezik a Magyar Hírlap volt munkatársai által készített lap, amelynek a címe Pont, alcíme Európai Hírlap lesz. A 20 oldalasra tervezett újság 15 ezer példányban jelenik meg.
Vágólapra másolva!

A Pont című, Európai Hírlap alcímű újság 20 oldalas lesz és a leginkább a bulvárlapokra jellemző kompakt formátumban nyomtatják majd. A tervek szerint 15 ezer példányban jelentetik meg. Szombathy Pál, az új napilap főszerkesztője azt mondta, a 25 évesnél idősebb, munkahellyel rendelkező, de napilapot rendszeresen nem olvasó közönséget célozzák meg, illetve a Magyar Hírlap olvasóit szeretnék megtartani.

Elmondta azt is, hogy a Magyar Hírlap mintegy 80 munkatársából 60-65-en dolgoznak majd az új lapnál is. A főszerkesztő hozzátette, befektetőt még nem talátak, ezért egyelőre az újságot a Magyar Hírlap volt munkatársai által alapított vállalkozás adja ki. A lap bevezető ára 150 forint lesz, később egy eurónak megfelelő összeget kérnek az újságért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről