Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mancs keresi az elrabolt fogyatékos kisfiút

Vágólapra másolva!
Elraboltak péntek délután egy szirmabesenyői családi ház udvaráról egy 17 hónapos, szellemi fogyatékos, mozgássérült kisfiút. A rendőrség mellett a Speciális Mentők és Mancs kutya is keresi az eltűnt gyereket. A kisfiúnak ugyanis rendszeresen meg kell kapnia gyógyszereit, különben belehalhat betegségébe.
Vágólapra másolva!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, gyerekrablás miatt. Szeptember 5-én kora délután Szirmabesenyőről, egy bekerített családi ház hátsó teraszáról ugyanis elraboltak egy 17 hónapos fogyatékos kisfiút. A gyerek vele született betegsége miatt mozgásra és kommunikációra képtelen, csak a kezével tud integetni, de nem beszél és nem ért meg szavakat. Gyógyszeres kezelés alatt áll, ezért ha az orvosságokat időben nem kapja meg, az végzetes lehet számára. A kisfiú barna, Mici Mackót mintás kertésznadrágot, fehér maci mintás badyt, krém színű pulóvert és a zöld törpe mintás zoknit viselt.

A gyerek felkutatásában a rendőrséget segítik a Speciális Mentők, Mancs kutyájukkal együtt. A gyereket ugyanis a rendőrök eddig hiába keresték, rossz nyomon indultak el. Először ugyanis a nyomozók egy hatvan év körüli asszonyt kerestek, akit többen láttak a helyszínen. Őt a rendőrök megtalálták, de az asszonynak nincs köze az ügyhöz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről