Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Feladná magát Horváth Szilárd

Vágólapra másolva!
Feladná magát a móri bankrablással összefüggésbe hozott egyik körözött férfi, Horváth Szilárd, ha a legfőbb ügyész is jelen lenne a rendőrségen. Horváth ügyvédjének javaslatát a rendőrök visszautasították, mondván: ha fél tőlük, akkor jelentkezzen a büntetés-végrehajtásnál, mivel amúgy is ők köröztetik.
Vágólapra másolva!

Felvette a kapcsolatot vasárnap a rendőrséggel egy ügyvéd, aki Horváth Szilárdot, a móri bankrablással kapcsolatba hozott egyik körözött férfit képviseli - mondta Bolcsik Zoltán dandártábornok, az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának vezetője. Az ügyvéd azt javasolta, hogy a legfőbb ügyész tartózkodjon a rendőrségen, amikor Horváth Szilárd feladja magát, és emellett vállalják írásban, hogy nem gyanúsítják meg ügyfelét - közölte a dandártábornok, aki hozzátette, hogy a rendőrség a feltételeket nem fogadta el. Elmondása szerint azt ajánlották az ügyvédnek, hogy ha Horváth Szilárd fél tőlük, akkor jelentkezzen a büntetés-végrehajtásnál, mivel amúgy is ők köröztetik.

Az országos kereskedelmi televíziókban szombaton azt közölték, hogy Horváth Szilárd családtagjainak jelezte, nincs köze az Erste Bank móri fiókjában történt mészárláshoz, és a férfi ezt egy ügyvéden keresztül kívánja bizonyítani.

korábban:

Kivégzésszerűen öltek a móri bankrablók

ajánlat:

Itt elolvashatja az [origo] összes cikkét a móri bankrablásról

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről