Lakjon palotában Dombóváron!

Vágólapra másolva!
Ha egy hatalmas házban lakna, amiben minden van, és csak a bőröndjével érkezne, most megteheti. 330 négyzetméter fog a rendelkezésére állni, így nem csak a családját, de irodáját is odaköltöztetheti. Van terasz, van pince, remek panoráma. A ház fenntartási költsége, mérete ellenére pedig nem magas. Ha befektetést keres, arra is kiváló, mert könnyen szállóvá tudja alakítani. Nézze meg a képeket, garantáltan tetszeni fog, és a vételára sem elrugaszkodott a valóságtól.
Vágólapra másolva!

“A Your Home Immobilien eladásra kínál egy kis palotát!

Dombóvár Gunaras sétányán kínálunk egy 1000 m2-es egyenes telken fekvő 330 m2-es duplakomfortos családi házat. Az építész gyönyörű terveinek és kivitelezésének köszönhetően lehet most új tulajdonosa ennek a kis palotának. Elrendezését tekintve akár befektetne, akár összeköltözne, vagy éppen generáción belül szétköltözne, mindegyiknek teret adhat eme impozáns háznak köszönhetően.

Magánrendelő? Ügyvédi iroda? Szállásadás? Több generáció részére? Nagycsaládosoknak minden szempontból megfelelő!

Teljesen különálló két lakrésze kétszintes, egymás tükörképe, egyenként 165 m2-es két-két szinten.

Ingatlanbazár
Csodás kastélyt hirdetnek eladásra Dombóváron
Fotó: Ingatlanbazár

Az alsó szinten a bejáraton keresztül egy gyönyörű nagy élettérben kapott helyet az amerikai-konyhás nappali, ebédlővel együtt, ami egy igazi nagy életteret biztosít az egész család részére, de a családi baráti összejöveteleknek is helyszínéül szolgál. Alsó szinten fürdőszobája sarokkáddal beépített, és külön illemhelyiség kézmosóval. A kényelmes stabil falépcsőn át jutunk a felső szintre. Ahol egy további zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba található, és válaszfallal elválasztott illemhelyiség.

A felső szinten az építész ügyelt a saját magánszféra tereire, így 3 különálló hálószoba lett kialakítva.

Amelynél az egyik hálórészen kis válaszfal adhat teret akár hobbi- vagy dolgozórésznek. Az építés alatt minőségi anyagok, letisztult színvilág egyszerűen minden igényt kielégítve nyújt új tulajdonosai részére igazi otthont. Teljes berendezéssel kínáljuk megvételre, így leendő tulajdonosaik akár személyes tárgyaikkal, és bőröndjükkel érkezve, azonnal birtokba vehetik. Felszerelt konyhája teljes gépészettel, és műszaki cikkekkel együtt kerül átadásra. Mosógép, hűtő, mikró, mind az ár része.

A méretei ellenére is igazán gazdaságosan fenntartható. Saját gáztartály az udvaron (kétévenkénti töltéssel), energiatakarékos fényelemek, nyári kánikulában több klíma biztosítja a kellemes hőérzetet.

Ingatlanbazár
Az ingatlan két teljesen különálló lakrésze egymás tükörképe
Fotó: Ingatlanbazár

Ezek a fűtésszezon kezdetén fűtésre is kiválóan használhatók.

Amennyiben az új tulajdonos nem 2X165 m2-t, hanem egybefüggően szeretne 330 m2-t hasznosítani, a két nappalit elválasztó fal megszüntetésével megteheti.

Így máris élvezheti a duplakomfort előnyeit.

A csodálatos kert és a tágas terasz igazi meghitt pihenés helyszínként szolgál a reggeli kávé elfogyasztásához, valamint a kilátás az emeletről önmagáért beszél!

Szeretne a város zajától, mégis a várostól pár percre egy otthont, ami egyben a nyaralója is lehet? Akkor itt a lehetőség csapjon le rá!”[...]

További jó lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.