Kiderült, ki nyerte a 110 milliós budapesti álomotthont

SzerencsejátékZrt.
Kisorsolták a Szerencsejáték Zrt. a lakásnyeremény-játékának nyertesét
Vágólapra másolva!
Nagy álmot válthatott valóra a Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság – az OTP Bank csoporttal együttműködésben – egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált. Ez egyben azt is jelenti, hogy újjáélesztették a korábban oly népszerű lakás tárgynyeremény-játékot.
Vágólapra másolva!

Egy félévszázados hagyomány felélesztésével tette még vonzóbbá hűségprogramját játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. Az akcióban minden Játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 forint értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. 

A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt hét hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 forint feletti vásárlás 1 pontot ér). A rendkívül sikernek köszönhetően a Játékoskártya-tulajdonosok száma átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt.

A legtöbb pontot a legnépszerűbb számsorsjátékkal, az Ötöslottóval gyűjtötték a Játékoskártya birtokosok (4,5 millió pont), második és harmadik helyen fej-fej mellett az Eurojackpot és Hatoslottó végzett, közel 2-2 millió ponttal.

A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett penthouse-jellegű ingatlan nyertese. 

A nyereménylakás a Somfa Liget lakóparkban található.

A tavaly augusztus végén elindított nyereményjátékkal a Szerencsejáték Zrt. a hűséges játékosainak szeretett volna kedvezni, egyszersmind megünnepelni azt, hogy a lakásnyeremény-akció kezdetéig 1 millió játékos csatlakozott a Játékoskártya-programukhoz. Az OTP Bankkal közösen meghirdetett lakásnyeremény-játék rendkívül sikeresnek tekinthető, hiszen az elmúlt több mint fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a kártyabirtokosaik száma. Terveik szerint év végére megközelíthetik a 2 millió regisztrált játékost. 

Lottóvásárlással vált lakástulajdonossá egy szerencsés játékos, Szerencsejáték Zrt., Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója, Dorogi Zoltán, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója, 2024. 03. 19.
Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója és Dorogi Zoltán az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója 
Fotó: Fotó: Ladóczki Balázs - Origo 

A nagy népszerűség és a sikeres együttműködés folytatódhat: Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója bejelentette, hogy 

még az idén, várhatóan ősszel egy újabb közös akciót terveznek, amelynek ismét egy lakás lesz a fődíja.

„A lakás, a lakástulajdon kiemelt érték, amely különleges szereppel bír a magyarok életében. Az OTP Ingatlan Zrt. komoly tapasztalattal rendelkezik, a jó minőségű, kényelmes, fenntartható lakásfejlesztések megvalósításában" - tette hozzá Dorogi Zoltán az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója.

A 2017-ben bevezetett Játékoskártya továbbfejlesztésével, illetve az új kényelmi és biztonsági funkciók bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, tartalomgazdag hűségprogramját igyekszik létrehozni a következő években. A Játékoskártya segítségével a kártyabirtokosok nem csak kényelmesebben, hanem személyre szóló figyelem mellett vehetik igénybe a nemzeti lottótársaság szolgáltatásait, továbbá a Játékoskártya abban is segíti őket, hogy a szerencsejáték valóban játék maradhasson. 

A Szerencsejáték Zrt. a közeljövőben egy olyan mobilapplikációt is a játékosok rendelkezésére kíván bocsátani, amely a lehető leginkább igazodik a lottózók igényeihez, valamint a nemzetközi trendekhez.