A zuhanyzóból benyúlhatunk a hűtőbe ebben a lakásban

Vágólapra másolva!
Vírusként terjed az interneten egy videó, amit egy ingatlanügynök posztolt a valaha látott legrosszabb elrendezésű lakásról. A kommentelők az elrendezésen és az áron is kiakadtak.
Vágólapra másolva!

David Okocha New York-i ingatlanügynök egy lakás megnézése közben nagyon ledöbbent, és azonnal videót posztolt az ő szavaival élve, a valaha látott legrosszabb elrendezésű otthonról az Instagramra.

A New York-i Manhattan Nolita negyedében, az Elizabeth Streeten található, klausztrofóbiát kiváltóan kialakított lakásban közvetlenül a konyha mellett áll a még befejezésre váró zuhanyzó. A havi 3.500 dollárért (1.300.000 forintért) kiadó otthonban a mosakodás után már csak egy ugrás és máris keresgélhetünk valami finomságot a hűtőszekrényben. 

lakás, bizarr zuhanyzó, Manhattan, Nolita negyed, New York, Nolitanegyedlakás
Bizarr zuhanyzófülke
Fotó: Instagram/ocr_realty

Az @ocr_realty oldalon közzétett videós bemutató már majdnem 3 millió megtekintésnél tart. A képaláírásban David valószínűleg csupán költői kérdést tett fel, amikor így kommentálta a látványt: "Hát nem ez a legrosszabb elrendezés, amit ember valaha is kitalált?"

A lakás siralmas állapotát tetézi, hogy a zuhanyzó csak pár lépésre van a bejárati ajtótól, egy félig mocskos csempékből álló, befejezetlen fal mellett.

lakás, bizarr zuhanyzó, Manhattan, Nolita negyed, New York, Nolitanegyedlakás
Zuhanyzóból egyenesen a konyhába
Fotó: Instagram/ocr_realty

David alaposan megnézte az egész lakást, ahol főleg a WC tett rá sokkoló hatást, ahol a tükör mellett mosdókagyló és világítás sem volt. A hátulról-előre néző konyhában van egy a nappali felé néző tűzhely, és egy kis pult a tűzhely és a hűtőszekrény között. Az ingatlanügynök felfoghatatlannak tartja, hogyan kerülhetett fel ez a lakás a kiadó ingatlanok közé, amikor abszolút élhetetlen, semmit sem lehet itt csinálni.

Nézze meg ezt a döbbenetes elrendezésű lakótömböt is!

Forrás: Daily Star