Tökéletes Valentin-napot szeretne? Akkor ezt mindenképpen olvassa el!

Nőnap mellett, húsvétkor, anyák napján, ballagáskor, karácsonykor, Valentin napon és mindenszentek napján nő meg a forgalom
Vágólapra másolva!
Romantikusan összebújni a kanapén vagy felfedezni a világot párunkkal? Talán ez a legnagyobb kérdés, amikor a Valentin-napra készülünk. Sok pár keresi a tökéletes randevút. Ami biztos, hogy jól sikerüljön, nem kell, hogy feltétlenül drága is legyen. Mutatjuk, hogy hogyan lehet tökéletes randevút szervezni.
Vágólapra másolva!

1. Mozilátogatás

A Valentin-napi programlehetőségek listáján előkelő helyen áll a mozizás.

Mint a moziban, popcorn és üdítő
Mint a moziban, popcorn és üdítő
Fotó: Fotó: Kakas Péter - Origo

 A pattogatott kukorica és a nachos között kikapcsolódhat a hétköznapokból, és eltölthet egy csendes estét kedvesével. 

2. Romantikus vacsora egy étteremben

Lepje meg partnerét egy romantikus gyertyafényes vacsorával. Vegyen fel valami elegánsat, és hagyja a telefont a zsebében vagy otthon. Akár egy klasszikus olasz éttermet, akár egy ázsiai éttermet választ, eltölthet egy pihentető estét kettesben párjával. Arról, hogy melyik városban a legdrágább egy Valentin-napi vacsora, itt olvashat.

3. Az otthon a legjobb hely

Ha inkább egy zavartalan napot vagy estét szeretne eltölteni, kényelmesen érezheti magát a saját négy fala között. Számtalan lehetőség közül választhat egy hétköznapi estét kettesben:

Rendeljen ételt vagy főzzön maga! Nézzenek meg egy romantikus filmet vagy akár kezdjenek sorozatmaratonba. Mind a kettő remek választás.

4. Vegyen részt főzőtanfolyamon

Ha párként szerettek együtt lenni a konyhában, egy főző- vagy sütéstanfolyam csodálatos élmény. 

Holland reptéri szusiválaszték
Holland reptéri szusiválaszték
Fotó: Fotó: Kaldeneker György

Legyen szó susihengerítésről, tészta dagasztásáról vagy kenyértészta keveréséről – élményeit biztosan hazaviheti magával.

5. Koncert vagy múzeumlátogatás

Egy múzeumlátogatás vagy egy koncert randevúként időtlen és kulturálisan gazdagító élményt ígér. Ha együtt merülünk el a művészet világában, vagy ha szuper zene vesz körül minket, különleges kapcsolat jön létre két ember között.

6. Wellness-nap kettőnek

Különösen stresszes időkben szánjon időt önmagára – ez együtt is működik. Lazíthat együtt egy páros masszázzsal, egy szauna látogatással vagy egy kirándulással a termálfürdőbe. 

nő, szauna, relax, izzadás, wellness,
Fotó: Shutterstock/Stocklite 

7. Együtt táncolni

A zene egészen különleges módon köt össze két embert. Az tejesen mindegy, hogy tudnak táncolni, vagy sem. Ha nem, az egy újabb lehetőség, hiszen így el lehet menni egy táncórára. És még ha a cha-cha-cha, a salsa és a keringő nem is megy, egy jót lehet bulizni.

8. Aktív a sportban

A közös programok összehozzák az embereket. Főleg azokat, akik szeretik az adrenalin-túltengést. Ilyenkor a bátrabbaknak érdemes kimozdulni a komfortzónájukból, persze kettesben. Mondjuk felmászni egy hegyre, esetleg bungee jumpingolni

9. Spontán kirándulás

Szabadnapod van, és csak el akarsz menni? Üljetek be együtt az autóba, piknikezzetek, hangosítsa fel a zenét, és induljon el. Akár van világos terved, hogy merre indulj el, vagy hagyd, hogy az út vezessen, élvezd együtt ezt az utat, és élj át olyan pillanatokat, amelyekről még évekig beszélni fogsz.

Nőnap mellett, húsvétkor, anyák napján, ballagáskor, karácsonykor, Valentin napon és mindenszentek napján nő meg a forgalom
Nőnap mellett, húsvétkor, anyák napján, ballagáskor, karácsonykor, Valentin-napon és mindenszentek napján nő meg a forgalom
Fotó: Fotó: Hirling Bálint [origo]

10. Légy kreatív

Fazekasság, festés, koktélkészítés, lakás kidolgozása vagy felújítása – egy kreatív randevú alkalmával műalkotásokat készíthet, és remek beszélgetéseket is folytathat. Talán megvan benne a lehetőség egy visszatérő rituáléra?

Arról, hogy egy kapcsolatot hogyan lehet felizzítani, itt írtunk, itt pedig arról írtunk, hogy Valentin-nap a hosszú távú párkapcsolatoknak is jót tehet.


 

Forrás: Bild.de