Ez a legjobb módszer, ha el akarja adni használt ruháit

Vinted,  SECOND HAND ITEM - VINTED achat application buy colis consommation deuxieme main occasion package paquet reuse reutilisation second hand shopping vente vinted Horizontal INTERNET PARCEL SALE SMARTPHONE
France, Toulouse, 27-10-2023. Illustration of the Vinted application with a package. Vinted is an application that allows you to sell and buy second-hand clothes on the internet. Photography by Adrien Nowak Hans Lucas France, Toulouse, 27-10-2023. Illustration de l application Vinted avec un colis et un smarphone avec le logo et liste d articles. Vinted est une application qui permet de vendre et d acheter des vetements d occasion sur internet. Photographie de Adrien Nowak Hans Lucas (Photo by Adrien Nowak / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
A "Vinted királynője", Emma Sendall megosztotta tippjeit arról, hogy az eladók hogyan tudnak több pénzt keresni a népszerű alkalmazáson keresztül.
Vágólapra másolva!

A Vinted egy olyan oldal, ahol a használt ruhákat lehet eladni

Sokan tapasztalják azonban, hogy visszaesett az ebből befolyt bevételük. A "Vinted királynője", Emma Sendall most elmagyarázta, mi a trükkje annak, hogy az online üzlet ismét felpöröghessen. Azt állítja, hogy csak néhány további terméket kell hozzáadni a már amúgy is eladni kívántakhoz, ezzel az eladók "egy csomó pénzt kereshetnek".

A kép csak illusztráció Forrás: Hans Lucas via AFP/Adrien Nowak / HANS LUCAS/Adrien Nowak

Azok számára, akik nem ismerik a használtcikk-értékesítő alkalmazást, a legegyszerűbben úgy lehetne elmagyarázni, hogy az az eBay-hez hasonló folyamat, ahol bárki feltöltheti a már nem kedvelt (ruha és cipő esetében a nem megfelelő méretű) használati tárgyait.

A vevőknek lehetőségük van "csomagot" is létrehozni, ahol több különböző tárgyat vásárolhatnak ugyanattól az eladótól, és így a "csomagra" kapnak egyetlen árajánlatot, ahelyett, hogy egyesével vennék meg a kívánt dolgokat.

Sendall szerint egy ilyen "csomag" lehet a megoldás a Vinted-en történő "meggazdagodásra". A továbbiakban elmondta, hogy fontos, hogy sokféle terméket próbáljunk eladni.

Az influencer biztosította követőit, hogy ez egy biztos módja annak, hogy az emberek érdeklődjenek a Vinted profilja iránt.

Utolsó tanácsa a postaköltséggel kapcsolatos. A Vinted-en többféle postaköltség is elérhető, de a "Vinted királynője" azt tanácsolta az embereknek, hogy győződjenek meg arról, hogy a legjobb lehetőségeket kínálják a vásárlóiknak.

Az Origo egyéb fontos információkat is megosztott a Vinted használatával kapcsolatban.

Forrás: Mirror