Egy stewardess leleplezte a szupersztárokat - így viselkednek a repülőn

CSAK CÍMLAPI, CSAK EMBEDDEL
CSAK CÍMLAPI, CSAK EMBEDDEL
Vágólapra másolva!
Az Alabama-i származású Emily Kelly, az American Airlines stewardesse elárulta hogyan viselkednek a szupersztárok repülés közben. Kelly olyan hírességekkel találkozott a levegőben, mint Paula Deen, Mary-Kate Olsen, Jamie Foxx, Joel Edgerton és Michael Blackson.
Vágólapra másolva!

Az alabamai Emily Kelly, az American Airlines légitársaságnál repül, és úgy döntött, megosztja néhány kedvenc hírességgel való találkozását a követőivel.

Emily Kelly stewardess Forrás: youtube.com/thehungryflightattendant

A mesélést Joel Edgerton ausztrál színésszel való személyes találkozásával kezdte. Elmondta, hogy az atlantai repülőtéren, Dallasba tartva futott össze A nagy Gatsby sztárjával, aki elmondása szerint a legszerényebb, legkedvesebb, legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkozott.

"Amikor vele beszélgethettem azt éreztem, hogy figyel rám, meghallgat és fontos vagyok neki" - tette hozzá.

Elmondta, hogy Atlantában az ő rendezésében készülő filmhez keresett forgatási helyszíneket, és ezt egyáltalán nem felvágósan, vagy arrogánsan mondta, hanem teljesen lazán.

A másik igazán fantasztikus sztártalálkozója a komikus Michael Blacksonnal történt, de még mielőtt nagyon híres lett volna. "A sztárnak már akkor is egymillió követője volt az Instagramon, de akkoriban még nem volt annyira híres, mint manapság. Csinált kettőnkről egy szelfit, amit fel is tett az Instagramjára, és azt írta alá, hogy ő az én strewardessem, és a fotón bejelölt engem. Erre sokan azt hitték, hogy járunk, aminek következtében rengeteg új követőm lett. Nagyon barátságos és kedves volt velem."

image

Emilynek régi álma teljesült, amikor találkozhatott Paula Deen sztárséffel. Azonnal megtalálták a közös hangot, ugyanis a stewardess is a főzés megszállottja. Elmondása szerint a tévés séf nagyon barátságos, melegszívű volt, pont olyan, mint a tévében, igazi nagymama típus.

Három nappal később Emily egy másik séffel is találkozhatott, Bobby Flay-jel, egy Los Angelesből Las Vegasba tartó járaton. Emily elmondása szerint Flay az egész repülőút alatt nagyon figyelmes volt vele.

- mondta.

A stewardessnek Flay-jel is sikerült szelfit készítenie, aki boldogan pózolt mellette.

Az ismertebb sztárokra áttérve Emily felidézte, hogy egykor együtt utazhatott Jamie Fox-szal és a lányával Corinne-nal.

"Corinne annyira édes és gyönyörű volt, míg Jamie szuper barátságos volt, sokat mosolygott és nem kért semmit a repülőn".

Ugyanezen a járaton a stewardess még Mary-Kate Olsennel is találkozhatott, ami szintén különleges élmény volt a számára, hiszen gyerekkorában nagy Olsen ikrek rajongó volt, és az összes filmjüket megnézte. "Mary-Kate nagyon kislányos, aranyos és bájos volt, rám mosolygott, de egyből elaludt, amikor a gép elindult, és nem is kért semmit az egész út alatt."

Hírességekről szóló vallomásában Emily elmondta, hogy volt már dolga néhány nem túl kellemes sztárral is, de ezeket a történeteket a szakmaiság megőrzése érdekében nem osztja meg.

Forrás: Daily Mail