Kylie Jenner megválik pazar Los Angeles-i luxusbirodalmától

Kylie Jenner
Vágólapra másolva!
A Kardashian - Jenner influenszer család legfiatalabb üdvöskéje, a 26 éves Kylie Jenner 55 millió dollárért dobta piacra a hét hálószobás Holmby Hills-i luxusingatlanát - tudta meg a Mirror. 
Vágólapra másolva!

A modellként, influenszerként, ruhatervezőként és vállalkozóként is dolgozó Kylie Jenner majdnem 20 milliárd forintot remél a Los Angeles nyugati részén Holmby Hills-en található 7 hálószobás megabirodalmának eladásából, amelyben olyan különlegességek is helyet kaptak, mint a szabadtéri vetítővászonnal ellátott házimozi, számtalan bár és játékszobák, valamint egy teljesen felszerelt sportpálya.

Kylie Jenner Forrás: Instagram/Kylie Jenner

A legfiatalabb Kardashian - Jenner családtag 2020-ban vásárolta meg ezt a pazar otthont 35 millió dollárért, és most majdnem a dupláját szeretné zsebre tenni érte. A Gala Ashe fejlesztőcég által tervezett 1.394 négyzetméteres hatalmas luxusotthon hét hálószobával és 10 fürdőszobával rendelkezik. A lenyűgöző ingatlan közvetlenül a Sunset Boulevard mellett található, Holmby Hills egyik legelőkelőbb utcájában.

image

Az ingatlan hivatalos leírása így hangzik: "A kivételes tervezésű és építésű egyszintes modern stílusú ház a legmagasabb szintű eleganciát, stílust és technológiát kínálja, és számos további egyedi és fontos kényelmi funkcióval rendelkezik."

Kylie azért adja el a hét hálószobás villát, mert hamarosan beköltözhet az új szintén pazar otthonába, ami nagyon közel fekszik édesanyja, Kris Jenner és nővére, Khloe Kardashian Hidden Hills-i otthonaihoz.

Kylie 2020-ban költözött ebbe a luxusházba, miután szakított Travis Scott-tal, és eladták 20 millió dolláros Beverly Hills-i villájukat. Kylie az elmúlt három évben két gyermekével, kislányával, Stormival és 23 hónapos kisfiával, Aire-rel élt a hét hálószobás otthonban.

Kylie egyébként mostanában legújabb szerelmi ügye miatt szerepel nagyon sokat a magazinok címlapjain. A hónap elején új szerelmével, Timothée Chalamet színésszel együtt jelent meg a Golden Globe díjátadó ünnepségen. A pár egy szelfi erejéig még a Vasemberrel, Robert Downey Jr-ral is pózolt, miközben Kylie rajongva nézett a barátjára.

image

A csodaszép ingatlanról rengeteg fotót nézegethet, ha IDE kattint!

Az Origo bemutatta azt a szuperluxus bulinegyedet, és ingatlankomplexumot, ami azon kívül, hogy a Kardashian család valóságshow-jában is szerepelt, számos celebet és influenszert vonz.

Az Origo megírta, hogy mennyit keresnek a Kardashian - Jenner család tagjai a közösségi médiában.

Az Origo egy exkluzív összeállításban bemutatta Kylie Jenner fürdőszobáját is.