Elképesztő ajánlat: több millió forintot kaphat az, aki egy hónapig nem használja a mobilját

Siggi's Dairy, Le tudsz mondani a mobiltelefonodról egy teljes hónapra? Ez a cég ezreket fizet, ha megteszed
Naples, USA - February 7, 2022: Siggi's sky yogurt of vanilla, plain flavors Scandinavian style yoghurt macro closeup of milk dairy plastic food container
Vágólapra másolva!
A Siggi's Dairy, a New York-i joghurtgyártó cég 10.000 dolláros (3,5 millió forintos) nyereményt ajánlott fel méghozzá tíz szerencsésnek, akik hajlandóak egy teljes hónapra lemondani az okostelefonjukról.
Vágólapra másolva!

A New York-i székhelyű vállalat, amely a skyr nevű izlandi joghurt forgalmazásáról ismert, a napokban hirdette meg, hogy tíz embernek tízezer dollárt fizet, ha bevállalják, hogy 30 napig nem használják az okostelefonjukat.

"Egy újfajta száraz Januárral rukkoltunk elő" - olvasható a cég honlapján. "Ahelyett, hogy azt kérnénk mondjon le az alkoholról, mi inkább arra motiváljuk az embereket, hogy az okostelefonjuktól távolodjanak jó messzire egy teljes hónapra."

Siggi's Diary két terméke Forrás: Shutterstock/Kristi Blokhin

"Hiszünk az egyszerűbb, kevesebb zavaró tényezővel járó élet erejében. Napjainkban az egyik legnagyobb zavaró tényező a telefonunk" - magyarázta a cég képviselője.

Tíz szerencsés résztvevőt fognak majd kiválasztani a Siggi's-hez benyújtott pályázataik alapján. Annak érdekében, hogy a versenyre jelentkezők ne az okostelefonjukat használják ebben az egy hónapban, a Siggi's egy zárható dobozt és egy flip-telefont küld a résztvevőknek feltöltve egy 30 napos előre fizetett SIM-kártyával. A tíz kiválasztott a tízezer dollár mellett még 60 darab Siggi's joghurtot is kap.

Kristina Drociak, a Siggi's PR- és digitális stratégiáért felelős igazgatója a FOX Businessnek elmondta, hogy a versenyt a digitális méregtelenítés gondolata ihlette.

A pályázatokat 2024. január 17. és január 31. között várják, és a Siggi's honlapján lehet benyújtani.

Az Origo hasznos tanácsokat is megosztott a szülőknek, hogy mit tegyenek, ha a gyerekük internetfüggő lenne.

Forrás: Fox Business