Pablo Escobart vagy El Chapót is meg lehet venni otthonra

Vágólapra másolva!
Piacra dobták El Chapo és Pablo Escobar miniatűr játékfiguráit, így most már a fiatalok is megismerkedhetnek a hírhedt kábítószerkartellek vezéreivel, és kiderülhet, hogy egy elképzelt világban melyikük győzne. 
Vágólapra másolva!

A világ két leghíresebb drogbárójáról, Pable Escobarról és Joaquín Archivaldo Guzmán Loeráról vagyis becenevén El Chapóról adtak ki játékfigurákat.

Drogbárók játékfigura Forrás: twitter videó

Escobar és El Chapo miniatűr változatainak köszönhetően pedig most már bárki eljátszhatja a drogkartellek közötti leszámolást, vagy akár a két banda elképzelt szövetkezését is.

A Narco Toyz nevű online shop-ban a két hírhedt kábítószerkartell vezér mellett megvásárolható még El Chapo fiának, Ovidio Guzmán-nak a figurája is, aki apja nyomdaokai lépve maga is drogbáró lett, és tavaly szeptemberben kiadták az Egyesült Államoknak, ahol még ítéletre vár.

image

A különleges figurák ára 80 font (36.000 forint), amihez még hozzájön a szállítási költség is, de pár hétig még akár 24 fontért (11.000 forintért) is megvásárolhatók lesznek.

image

Habár még csak nemrég kezdték értékesíteni a drogbárókat, a két legnagyobb sztárból máris hiánycikk lett.

image

De nem csak drogbárók szerepelnek a NarcoToyz kínálatában, hanem Chalino Sánchez mexikói énekes is elérhető miniatűr formában. Sánchezt a narcocorridos műfaj egyik legbefolyásosabb énekesének tartották. Mint sok narcocorrido sztárt, őt is meggyilkolták.

Forrás: Daily Star