Hivatalos sörkóstolót keres az Aldi

sör barátok fesztivál fiatalok Augusztusi programajánló: ezeket ne hagyd ki a hétvégén
Vágólapra másolva!
A brit Aldi szupermarketóriás hivatalos sörkóstolót keres, aki felülvizsgálja a még idén megjelenő új sörkínálatát. Elengedhetetlen feltételek a jelentkezéshez: a világos sör szeretete, a sörök iránti általános szenvedély és a komló tisztelete. 
Vágólapra másolva!

A sikeres pályázót arra kérik majd, hogy segítsen az Aldi vezetőinek kiválasztani milyen fajta söröket tegyenek a termékkínálatba jövőre. Feladata lesz 14-féle sör végigkóstolása, köztünk 4 pale ale-t, 3 IPA-t, 2 cider-t, 2 barna sört és 1 világos sört.

Az érdeklődőnek a jelentkezését emailben kell elküldenie, amelyben leírja, hogy miért lenne pont ő a tökéletes választás erre a pozícióra, és azt is, hogy melyik (és miért az) a kedvenc Aldi-s söre, ami. A pályázatok beküldési határideje augusztus 21-e.

Az Aldi első hivatalos sörkóstolója 2022-ben a Milton Keynes-ben lakó Emma Budd volt. A sörfanatikus azzal nyűgözte le a céget, hogy elmondta, annyira szereti a sört, hogy 51 országban, köztük Antiguán, Görögországban és Szent Lucián is kipróbálta a helyben főzött specialitásokat.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"Számomra ez volt eddigi karrierem csúcsa, hiszen olyasmit csinálhattam, amit szenvedélyesen szeretek. Munkám során sokféle ízvilágból származó nedűt kipróbálhattam, és megtiszteltetés volt, hogy a vezető beosztású munkatársaim hallgattak rám, elfogadták a véleményem" - nyilatkozta Budd.

"Emma Budd javaslatai nagyon tanulságosak voltak számunkra. Mi itt az Aldinnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy izgalmasabbá, különlegesebbé tegyük sörkínálatunkat, ezért mindig olyan meglepő ízekkel kísérletezünk, mint például a kávé és a karamell " - árulta el Julie Ashfield, az Aldi UK beszerzési igazgatója.