Elképesztő luxusingatlanban él Barbra Streisand a férjével

Barbra Streisand, fotó, színésznő, énekesnő, plasztik
Így nézett ki a fesztiválon a sztár
Vágólapra másolva!
Elképesztő luxusotthonban, egy hatalmas kaliforniai birtokon él férjével Barbra Streisand, minden idők egyik leghíresebb színésznője. 
Vágólapra másolva!

A 81 éves Barbra StreisandHollywood egyik legnagyobb legendája, akinek fényes pályafutása mellett a magánélete is jól alakult, hiszen a mai napig boldog házasság fűzi színész férjéhez, James Brolinhoz.

Méghozzá nem is akármilyen körülmények között, hiszen a sztárpár Kaliforniában található otthona igencsak impozáns: egy lenyűgöző és különleges épületben élnek a kaliforniai Malibuban. A hatalmas ház három különálló ingatlanból áll, amelyek együtt 14 hálószobát és 23 fürdőszobát foglalnak magukban.

Az ingatlanban két úszómedence, malomkerékkel ellátott istálló, valamint egy mesterséges tó is található. A házaspár 2009-ben vásárolta meg a birtokot körülbelül 23 millió dollárért, de jelenlegi értékét 80 millió dollárra (több mint 27 milliárd forint) becsülik - emeli ki a Promotions.hu.

Ezen a környéken él többek között Dakota Johnson, Sean Penn, Jeff Bezos, Julia Roberts, Gerard Butler, Martin Sheen és Bob Dylan is.