Döbbenetes látvány a 300 millió forintért eladó sorház

Wimbledon, London
Wimbledon, London
Vágólapra másolva!
Döbbenetes látvány fogadta a 695 ezer fontért (300 millió forintért) eladó sorház iránt érdeklődőket. Ez a varázslatos, ámde tető nélküli, és csak készpénzért megvásárolható ingatlan ugyanis még temérdek munkát igényel ahhoz, hogy valóban lakhatóvá váljon. 
Vágólapra másolva!

Az ingatlant keresők legnagyobb döbbenetére egy olyan hirdetéssel találták szemben magukat, ami brutális összegért kínál megvételre egy totálisan lerobbant, és tető nélküli házat.

A délnyugat-londoni Wimbledonban található ingatlant a Right Move-on "üres vászonként" jellemezték, és csak készpénzel lehet megvenni.

A ház ingatlanügynökei minden egyes érdeklődőnek hangsúlyozzák, hogy ez lehet álmaik családi otthona, a valóságban azonban azzá alakítása elég sok munkát és pénzt igényelhet.

"Ez a ház három hálószobával, két fogadószobával és egy 16 méter hosszú hátsó kerttel rendelkezik. Jelenlegi állapotában az ingatlan nem lehet jelzáloghitel tárgya, ezért szigorúan csak olyanok érdeklődését várjuk, akik készpénzel tudnak fizetni érte." A hirdetés kitér arra is, hogy a ház némi felújításra, modernizálásra szorul, de ha jobban szemügyre vesszük, ennél azért többre lesz szükség.

Az ingatlanügynök szlogenje az, hogy "minden az irányítószámban rejlik...", és ez bizonyára így is van, hiszen a ház 695.000 fontért került a piacra, annak ellenére, hogy a falak omladoznak, a szőnyegek kopottak.

A valamikori fürdőszobában egy kád van tele törmelékkel, a mennyezet látszólag összedőlt fölötte. Az emeleten az egyik szoba szintén mosdó lehetett annak idején, de most annyira elhanyagolt, hogy szinte teljesen ellepte a penész.

Egy másik szobában, ahol egy fémlemezzel fedett kandalló van, lyukas a mennyezet, és láthatóak a fagerendák, a szőnyeg közepén szintén hatalmas lyuk tátong.

Az elrettentő lakás több fotója is felkerült az internetre, annak döbbenetes árával együtt. Sokan nagyon elképedtek a lakás állapotán, és az érte kért összegen. Egy kommentelő ezt írta a poszt alá: "Bizonyíték, hogy a lakáspiac mennyire fantasztikus állapotban van! Még ez a lerobbant, rothadó ingatlan is felkerülhetett az eladó házak listájára!"

A lakást hirdető ingatlanügynökség a Daily Starnak így nyilatkozott: "Látjuk, hogy az interneten sokan szórakoznak ezen az ingatlanon, de mi meg vagyunk győződve arról, hogy ez egy komoly kereskedelmi lehetőség valakinek. Nemrég adtuk el ennek a háznak egy teljesen modernizált változatát a szomszédos utcában több mint egymillió fontért."

Wimbledon, London Forrás: Wikipedia

Forrás: Daily Star