Különleges fejlesztést jelentett be a Gránit Bank

Gránit Bank
Gránit Bank
Vágólapra másolva!
Mostantól még több információval követhetők a bankkártyás vásárlások a Gránit Bank mobilalkalmazásában is, ahol a piacon másodikként a Mastercarddal közös szolgáltatás révén megjelenik az egyes költések pontos helye és a kereskedő logója is. Az új funkció segíti a költések beazonosítását és növeli a kártyahasználat biztonságát.
Vágólapra másolva!

Sok tranzakciónál okoz félreértést, ha kereskedőként egy bt. vagy kft. nevét mutatja a tranzakciótörténet, nem a hétköznapok során használt márkanevet. A Mastercarddal közös fejlesztésnek köszönhetően a Gránit eBank applikációban immár az egyes tranzakciók mellett megjelenik - a Mastercard szolgáltatásába regisztrált - kereskedők logója és egy térképen megnézhető a vásárlás pontos helyszíne is.

Az új applikációban az egyes tranzakciók mellett megjelenik a kereskedők logója és egy térképen megnézhető a vásárlás pontos helyszíne is Forrás: Gránit Bank

A Mastercarddal közös fejlesztés átláthatóbbá teszi a kártyás költéseket és növeli a vásárlással kapcsolatos biztonságérzetet. Mivel az ügyfél tisztában van vele, mely üzletnél vásárolt, kisebb eséllyel fordulhat elő, hogy chargeback, azaz visszatérítési folyamatot indít.

A kereskedők a saját nevüket és logójukat és geolokációs adataikat a logo.ethoca.com oldalon tölthetik fel.