Ilyen álomotthonban él Taylor Swift kedvese, Travis Kelce

Travis, Kelce, Taylor, Swift, 2023.10.04.,
NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 14: Travis Kelce and Taylor Swift attend CATCH Steak on October 14, 2023 in New York City. (Photo by Johnny Nunez/WireImage)
Vágólapra másolva!
Taylor Swift szerelme egy 6 millió dolláros (kétmilliárd forintos) álomotthonban él. Mutatjuk a meseszép ingatlant.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, hogy Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata egyre jobban alakul, habár a hírek szerint még nem költöztek össze. Az NFL sztárja azonban október közepén vett magának egy lélegzetelállító szépségű házat a Missouri állambeli Kansas Cityben.

Travis Kelce nemcsak a futballpályán elért szakmai eredményei miatt került a címlapokra, hanem az ismert énekes-dalszerzővel, Taylor Swifttel való állítólagos kapcsolata miatt.

A nagy figyelem közepette úgy tűnik, Kelce egy új villában talált menedéket, távol a lesifotósok kíváncsi tekintetétől. A TMZ beszámolója szerint Kelce október közepén véglegesítette az ingatlan vásárlását, és valamivel kevesebb, mint 6 millió dollárt fizetett érte. Ez az ingatlan nem egy átlagos otthon; ez egy pazar oázis, amely egy eldugott, zárt közösségben található, és tökéletes menedéket nyújt a nyilvánosság elől.

A hatalmas 1.500 négyzetméteres élettérrel ez a kastély bőséges helyet biztosít a pihenéshez és a szórakozáshoz. A belső terek kifinomultságot sugároznak, így Kelce ideális menedéket talált.

A hat darab hálószoba akár irodákká, vagy edzőteremmé is átalakítható, de akár vendégszobaként is funkcionálhat.

A kényelem túlmutat a házon. Kelce udvarában egy hatalmas úszómedence is van, ami a forró nyári napokon felfrissülést nyújt. A birtokon egy minigolfpálya is található, amely tökéletes a barátokkal vagy a családdal töltött laza délutánokhoz.

NFL-sztárként illik, hogy Kelce új otthona a sport iránti szeretetét is szolgálja. Az ingatlanhoz tartozik egy teniszpálya és egy pickleball-pálya, így Kelce még a szezonon kívül is könnyen aktív maradhat.

Travis Kelce és Taylor Swift Forrás: WireImage/2023 Johnny Nunez/Johnny Nunez

Forrás:The most expensive homes