Elképesztő szörnyet talált az ételében

pitypang pollen allergia
Vágólapra másolva!
Az egyik Eastbourne-i szupermarket alkalmazottja 21 lábú pókszörnyet fedezett fel a salátájában, és most tudni szeretné, hogy ez miféle állatfaj lehet. 
Vágólapra másolva!

Kelet-Sussex Eastbourne városában az egyik élelmiszerbolt dolgozója "élete sokkján" ment keresztül, amikor azt hitte, hogy egy különleges pókra bukkant a salátájában. Később azonban kiderült az igazság.

Az alkalmazott képet is megosztott a nem mindennapi lényről, és könyörgött a szakértőknek, hogy fedjék fel a "bogár" valódi kilétét. A kollégája a rovarokkal foglalkozó Entomemeology nevű Facebook-csoportban kérdezte meg, hogy mi lehet ez a hátborzongató dolog.

Pitypang Forrás: 123rf.com

Kiderült, hogy a saláta lakója nem pók, de nem is bogár, hanem egy növény, méghozzá a pitypang bolyhos magjainak a maradványa. A férfi megköszönte a szakértői választ, majd hozzáfűzte, hogy így már ő és a kollégája is nyugodtabban dolgoznak tovább a munkahelyükön.

A képet látván egyébként néhányan azt feltételezték, hogy ez valakinek a műszempillája, vagy esetleg a Covid vírus egy túlméretezett darabja lehetett. Egy másik hozzászóló a Stranger Thingsre utalva hozzátette:

Az Origo arról is beszámolt, amikor egy nő rántott csirkefejet talált az egyik gyorsétteremben rendelt ételében.

Forrás:Mirror