Kibérelhető Leona Lewis énekesnő hollywoodi otthona

Leona Lewis
Vágólapra másolva!
Havi 5 és fél ezer dollárért (kétmillió forintért) adja bérbe Nyugat-Hollywood-i otthonát Leona Lewis brit énekesnő, színésznő és modell.
Vágólapra másolva!

Leona Louise Lewis brit pop- és R&B-énekesnő, dalszerző, a brit X-Faktor című tehetségkutató műsor harmadik szériájának győztese. Debütáló dala, a Moment like this, Anglia legkelendőbb kislemeze lett, miután a megjelenést követő 30 percben, mintegy 50 000-en töltötték le. Második kislemezes dala, a Bleeding love több mint 30 slágerlista élére jutott fel.

Leona Lewis Forrás: Instagram/Leona Lewis

2007 februárjában Lewis öt albumra szóló szerződést írt alá az Egyesült Államokban Clive Davis lemezkiadójával, a J Records-szal. 2009-ben kiadta második stúdióalbumát, az Echo-t, és felvette az Avatar című film betétdalát, az I See You-t. Lemezkiadója szerint 2021-ben Lewis több mint 35 millió lemezt adott el világszerte. Két MOBO-díjat, egy MTV Europe Music Awardot és két World Music Awardot nyert. Emellett hatszoros BRIT Award- és háromszoros Grammy-jelölt. Zenei és színészi karrierje mellett Lewis nyilvánosan támogat különböző jótékonysági ügyeket, különösen az állatok jogait.

A multitalentum híresség most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy bérlőt keres Nyugat-Hollywood-i otthonába,

a bérleti díjat pedig 5 és fél ezer dollárban állapította meg. Az egy hálószobás, egy fürdőszobás társasházi lakás a környék egyik legkeresettebb lakóépületében található, közel Beverly Hillshez és a nyugat-hollywoodi éttermekhez és bevásárlóközpontokhoz.

Az 1963-ban épült luxuslakás a kényelmi szolgáltatások hosszú listáját kínálja, beleértve a 24 órás biztonsági őrszolgálatot, a portást és a parkolószolgálatot. Ahogy a képeken is látszik az ingatlanban csupán beépített bútorok vannak, egyebekről a bérlőnek kell majd gondoskodnia.

A 107 négyzetméteres ingatlan nagy és nyitott nappalival rendelkezik, süllyesztett világítással és széles deszkás parkettával. Az üvegezett fal a privát erkélyre nyílik.

A nappaliból nyílik a nemrégiben felújított konyha rozsdamentes acél készülékekkel, nyitott polcokkal és márvány burkolattal. A fényes fehér szekrények és az aranyszínű lámpák fényűző érzést kölcsönöznek a helyiségnek.

A hálószoba (ahol még hiányzik a főszereplő, azaz maga az ágy) hívogató menedék lehet egy hosszú és fárasztó nap után a maga keményfa padlójával, elegáns fehér falaival, és a kertre néző megnyugtató kilátással. Van itt egy gardróbszoba is beépített fiókokkal és polcokkal.

A modern fürdőszoba dupla pipereszekrénnyel, üveggel burkolt zuhanyzóval és semleges színű, csempézett padlóval van felszerelve.

Mindezeken kívül az ingatlan bérlője szabadon használhatja a medencét, a grillezőt és a konferenciatermet is. Van itt továbbá egy vadonatúj fitneszközpont is.

A havi bérleti díj két fedett parkolóhelyet és a szemétszállítást is tartalmazza.

Forrás:Realtor