Egy gyorsétteremben dolgozott, most 5 millió forintot keres hetente pornósztárként - fotó

Vágólapra másolva!
Kylie Rocket otthagyta minimálbéres Chick-fil-A gyorséttermi felszolgálói állását, miután szerepet kapott egy felnőttfilmben. A 22 éves lány Los Angelesben él, és azóta 11.500 fontot (5 millió forintot) keres hetente pornós karrierjével. 
Vágólapra másolva!

A lány korábban 4.000 forintot keresett óránként a Chick-fil-A gyorsétteremben Floridában, ezt azonban kevésnek találta. Elkezdett mellékállásokat keresni az interneten, a célja az volt, hogy minél gyorsabban meggazdagodhasson. Nemsokára teljesült is ez az álma, mert egy felnőttfilmben kapott egy kisebb szerepet, ahol napi 820 fontot (360.000 forintot) keresett.

Chick-fil-A gyorsétterem Forrás: Shutterstock

A kisvárosban ahol élt gyorsan elterjedt a pletyka a mellékállásáról, ezért kénytelen volt felmondani a gyorsétteremben, ahol már évek óta dolgozott.

A vállalatnál eltöltött három év, és több előléptetés után a lány sérelmezte, hogy még mindig nem volt elég megtakarítása ahhoz, hogy nyaralni mehessen és szép új ruhákat vehessen magának.

Akkoriban rengeteg modellt követett az Instagramon, és elkezdett beszélgetni az emberekkel arról, hogy esetleg ő is dolgozhatna ebben az iparágban.

"Aztán valaki megkeresett, és felkért, hogy forgassak egy jelenetet egy felnőttfilmhez, a fizetség 1.000 dollár volt, így elvállaltam, de mellette továbbra is dolgoztam a gyorsétteremben. Amikor a film megjelent, rémálommá vált az életem, mert sokan megrohamoztak és a karakterem nevét kiáltozták" - mesélte a lány.

A főnöke is megtudta, hogy honnan van a lány mellékkeresete, ezért elvesztette a szakmai bizalmát iránta. Habár eleinte sokként érte Rocket szüleit a hír, hogy milyen feladatot vállalt el a lányuk, később mégis támogatni kezdték.

2019 májusában, 19 évesen a lány becsomagolta a formaruháját, és csatolt egy azonnali hatályú felmondólevelet a főnökének. A célja az lett, hogy Los Angeles-ben lehessen sztármodell, és a híresek és gazdagok életét élhesse.

"Az egyetlen dolog, amit a gyorsétteremből megtartottam, a névtáblám volt. Büszke voltam a kemény munkámra, amit itt végeztem, és szerettem volna egy emléktárgyat innen. Először Miamiba költöztem, mert ott rengeteg munka volt, és keresett modell lettem, végre híresnek éreztem magam".

Ezt követően a lány elindította saját OnlyFans oldalát, majd Los Angeles-be költözött, és vett magának egy lakást. A modellnek rövidesen már 351.000 követője lett az Instagramon, és heti 11.500 fontot keresett azzal, hogy filmjeleneteket forgatott, valamint szexi fotókat és videókat osztott meg a közösségi oldalain.

Az egykori minimálbéres munkás a lakás mellett először egy BMW Z4 28i-re és két Louis Vuitton táskára költött, és most egy három hálószobás házat bérel Woodland Hillsben, ahol kutyáival, Zolával, egy teakup chihuahua-val és Zazával, egy pomerániai kutyával él. Pazar életmódja ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy még mindig óvatosan bánik a pénzével, és a jövőre is spórol.

Habár a lány büszke a sikerére, szülővárosába csak nagyon ritkán látogat el, mert azt érzi, hogy ott az emberek mindig megbámulják.

"Kényelmetlenül érzem magam, amikor az ítélkező tekintetek rám szegeződnek, amikor hazalátogatok, de nem szégyellem, hogy ki vagyok".

Forrás:Daily Star