Újabb futárt kaptak lencsevégre, ahogy megdöbbentő dolgot csinál egy csomaggal - videó

csomag ajtó
Csomagja érkezett
Vágólapra másolva!
A Hello Fresh vállalat nyomozást indított, miután egy ausztrál anyuka csengőkamerájával rögzítette, ahogyan egy futár egy ételt tartalmazó csomagot erővel az bejárat elé dob. A felvételen hangos puffanás hallatszik, amikor a doboz a földhöz csapódik.
Vágólapra másolva!

Egy anyuka, Krystle, közösségi oldalán osztotta meg azt a videót, amin látszik, hogy egy csomagkézbesítő olyan erővel dobja el értékes csomagját, hogy az majdnem felborul. A felvételen, amelyet a csengőkamera rögzített, hangos puffanás hallatszik, ahogy a doboz a földnek csapódik.

A nő elmondta, hogy nem volt más választása, mint kidobni a sok ételt, mivel a dobás hatására szétrepedt a rendelésének csomagolása.

Hozzátette, hogy előszőr próbálta ki az ételküldő szolgáltatást, mivel lánya a műtétből lábadozik.

A Hello Fresh egy élelmiszer kiszállító, amely Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában is működik. Egy négytagú család számára heti három fogást tartalmazó doboz 125 dollárba, azaz majdnem 30 ezer forintba kerül. Krystle szerint a szolgáltatás túl drága ahhoz, hogy a futárok így bánjanak vele. A vállalat vizsgálja az esetet.

Forrás: Yahoo News