Eladó Robin Williams egykori San Francisco-i otthona

GOOD MORNING, VIETNAM
Good Morning Vietnam 1987 directed by Barry Levinson Robin Williams. COLLECTION CHRISTOPHEL / RnB © Touchstone Pictures / Silver Screen Partners III
Vágólapra másolva!
25 millió dollárért (9 milliárd forintért) keresi új tulajdonosát Robin Williams egykori San Francisco-i otthona, mivel a volt felesége szeretne elköltözni innen. 
Vágólapra másolva!

Robin Williams egykori San Franciscó-i otthona - ahol a néhai komikus és színész titkos szobákat és rejtett folyosókat alakított ki gyermekei számára - 25 millió dollárért kerül a piacra.

Robin Williams Forrás: Collection Christophel/Touchstone Pictures / Silver Screen Partners III/Touchstone Pictures / Silver Scr

A feljegyzések szerint Williams és akkori felesége, a "Mrs. Doubtfire" producere, Marsha Garces Williams 1991-ben vásárolta meg a Sea Cliff-i házat 3,2 millió dollárért, ugyanabban az évben, amikor a színész a "Hook" című filmben szerepelt.

A színész és a producer 1989-ben házasodott össze, két közös gyerekük született. 2010-ben azonban elváltak, a volt feleség ekkor jutott hozzá ehhez az ingatlanhoz.

"Ez egy gyönyörű, boldog ház, ahol sok fantasztikus évet töltöttünk néhai férjemmel szórakozással és játékkal" - mondta Marsha Williams, aki elmondta, hogy azért adja el, mert most, hogy a gyerekek felnőttek, szeretne máshová költözni.

A zárt és fallal körülvett ház egy saroktelken áll - kezdte az ingatlan bemutatását Steven Mavromihalis, a Compass ügynöke. Az 1926 körül épült ház eredetileg Oliver J. Olsoné volt.
Mavromihalis elmondta, hogy az olasz reneszánsz stílusú ház háromszintes és ezer négyzetméter alapterületű, fantasztikus kilátással a Golden Gate hídra, a Marin Headlandsre és a San Francisco-öböl torkolatára.

Williamsék a házat az alapokig lebontották, és eredeti elemekkel építették újjá, beleértve a faborítást, a díszléceket és a vasszerkezeteket, köztük a főlépcső fölötti szögletes fagerendákat. A házaspár az egész házban a "játékosság" érzetét keltették. A főbejárat fölé, amelyet kőoszlopok szegélyeznek, öntöttkőből készült vígjátékot és tragédiát ábrázoló maszkokat helyeztek. A színész egy rejtett átjárót is építtetett a gyerekszobák közé.

A médiaszobában a fal mögött egy szesztilalom korabeli típusú bár található, kivetítővel a filmek megnézéséhez. Kívülre fém vízköpőket - iguánákat és teknősöket - építtettek, amelyek úgy néznek ki, mintha a ház oldalain másznának.

Mavromihalis azt is elmondta, hogy a házban jelenleg hat hálószoba van kialakítva. Az elsődleges lakosztályban japán témájú fürdőszoba van, megemelt áztató káddal. Van egy különálló, egy hálószobás vendéglakás is, saját bejárattal.

A házban van egy könyvtár és egy médiaszoba francia ajtókkal. Az ingatlanhoz tartozik még egy borospince, egy kamra és egy bejárható páncélterem, valamint több tárolóhelyiség és cédrusfával bélelt szekrények is.

A szabadtérben több terasz és egy loggia is van, ahonnan kilátás nyílik a Golden Gate hídra.

Forrás: Mansionglobal