Eladó Kiefer Sutherland Los Angeles-i Tudor háza

Kiefer Sutherland, 24 sorozat
A képen Kiefer Sutherland látható
Vágólapra másolva!
A legendás színész, Kiefer Sutherland 1,8 millió dollárért (655 millió forintért) árulja 110 négyzetméteres Los Angeles-i Tudor stílusú otthonát. 
Vágólapra másolva!

Kiefer Sutherland színész család sarja, édesapja a legendás Donald Sutherland. Olyan nagysikerű filmekben kapott jelentősebb szerepet, mint az Egy becsületbeli ügy, Nyom nélkül, Ha ölni kell, a 24 sorozat és a Testőr.

A képen Kiefer Sutherland látható Forrás: FOX

A színész 2018-ban 1.155.000 dollárért (420 millió forintért) vásárolta meg ezt a Tudor házat, most azt reméli, hogy 1.825.000 dollárt kaphat érte. Sutherland már eladta a Toluca Lake szomszédságában lévő birtokát, méghozzá egy piacon kívüli tranzakció keretében. De állítólag van még egy 73 hektáros birtoka a New York-i Hudson-völgyben.

A most eladásra kínált 110 négyzetméteres Los Angeles-i otthona egy két hálószobás, két fürdőszobás lakrész Los Angeles Atwater Village negyedében. A stílusos, fekete-fehér homlokzat és az élénksárga ajtó adja meg az alaphangot ebben a szerethető lakban.

A belvárostól mindössze 15 percre található épület hosszú, kőből készült felhajtóval, kis tornáccal, és tökéletesen ápolt előkerttel rendelkezik.

Belül egy formális nappali található, hordós mennyezettel, gázkandallóval és boltíves ablakkal. Az íves ajtókkal és ablakfallal ellátott dolgozószoba tökéletes hely lehet a tévénézésre vagy a barátokkal való kikapcsolódáshoz. De ez a szoba könnyedén átalakítható étkezőszobává is.

A konyhában kvarc munkalapok, metrócsempe hátfal és szürke csempézett padlóburkolat található. A konyhai berendezések közül nem hiányozhat a sütő és a mosogatógép sem.

Habár az ingatlant felújították, azért több részlet is emlékeztet az 1927-es eredeti állapotára.

A hálószobákban hatalmas panorámaablakok és több beépített szekrény is van, a fürdőszobákban pedig gyönyörű csempézett zuhanyzók és elegáns öltözőasztalok találhatók.

Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy kétállásos garázs, kert és külön terasz is.

Forrás: realtor.com