Kiderült, hol lakik Johnny Depp Budapesten, és az is, hogy mivel tölti a napjait

Johnny Depp & Amber Heard Defamation Trial, rágalmazási per, Johnny Depp
FAIRFAX, VA - MAY 3: (NY & NJ NEWSPAPERS OUT) Johnny Depp gestures to his fans as he departs following a recess for the day outside court during the Johnny Depp and Amber Heard civil trial at Fairfax County Circuit Court on May 3, 2022 in Fairfax, Virginia. Depp is seeking $50 million in alleged damages to his career over an op-ed Heard wrote in the Washington Post in 2018.(Photo by Ron Sachs/Consolidated News Pictures/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem halad zökkenőmentesen a Modi című film forgatása, melynek Johnny Depp a rendezője, és amelyet részben Magyarországon forgatnak. A világsztár egy XVI. kerületi luxusvillát bérelhetett ki, de egyes források szerint inkább bulizással, mintsem a film készítésével tölti az idejét. Sőt, lehet hogy a villabérlést is a produkció stábja intézte számára, mivel állítólag egyik luxushotelben sem látták volna szívesen, miután legutóbbi budapesti tartózkodáson annyira kiütötte magát, hogy orvost kellett hívni hozzá, és zenekari koncertjét is lemondták.
Vágólapra másolva!

A magyar és nemzetközi stáb együttműködésével készülő Modi című film Amedeo Modigliani olasz avantgárd képzőművész életét dolgozza fel. A Depp rendezői irányítása alatti stáb forgatott már több ikonikus budapesti helyszínen, a Budai Várnegyedben és az Operánál is, most pedig a Bródy Sándor utcát és környékét alakították át az 1900-as évek elejének Párizsává. Ahogy az Origo arról beszámolt, a jelek szerint egyébként minden stábtaggal kedves és közvetlen a hollywoodi színész-rendező.

A Blikk ugyanakkor arról ír, hogy bár a forgatási helyszínt kedden valóban előkészítették a felvételekhez, Depp-nek híre-hamva sem volt. A lap a produkcióhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy finoman szólva sem zökkenőmentes a forgatás, mert bár Depp tehetsége vitathatatlan, de az elmúlt időszak nagyon kimerítette és megviselte.

Így inkább bulizással tölti az idejét a forgatás helyett, és kiélvezi azt a figyelmet, amit a rajongóktól kap

- állítja a forrás.

A színészt megviselte az elmúlt időszak Forrás: Getty Images/2022 Consolidated News Pictures/Consolidated News Pictures

Bár a produkció forgatása teljesen nem állt le - ebben alighanem nagy szerepe van a többi szorgalmas stábtagnak - a lap szerint az ütemterv már felborult. Ezért számítani lehet rá, hogy néhány nap múlva a produkció másik sztárja,

Al Pacino is Budapestre érkezik, hogy itt vegyék fel vele azt a néhány jelenetet, amire szerződött.

A világsztárnak valószínűleg alig néhány jelenete lesz csak a filmben, de a színész egyértelműen húzónév a stáblistán.

Állítólag Al Pacino fontolgatta, hogy visszaadja a szerepet, mert Depp-pel nehéz dolgozni, de akkor már aláírta a szerződést, és nem akart kitáncolni abból, inkább hamar túlesne vállalásain.