Eladó a Szexoktatás ikonikus piros épülete

ingatlan, szexoktatás sorozat, Netflix
A Netflixen futó Szexoktatás című sorozatbeli otthon
Vágólapra másolva!
1.500.000 fontért (azaz majdnem 700 millió forintért) eladó a Szexoktatás című sorozat híres Herefordshire-i épülete. 
Vágólapra másolva!

Az ikonikus vidéki birtok a sorozatban a szexterapeutaként dolgozó egyedülálló édesanya, Jean Milburn és fia, Otis Milburn otthona. A sorozat a kitalált Moordale város lakóinak életét követi nyomon, akik a szexuális intimitással kapcsolatos különféle személyes dilemmáikkal küzdenek.

A Netflixen futó Szexoktatás című sorozatbeli otthon Forrás: Youtube

A Herefordshire-i Wye-völgyben, a festői Symonds Yat falu dombjai között fekvő norvég stílusú faházat 1912-ben építették, és eredetileg lazachalászháznak szánták. Az épületre már mások is felfigyeltek, hiszen az a Channel 4 csatorna Extraordinary Escapes című sorozatában is szerepelt.

Az öt hálószobás, három szintes ház minden nagyobb helyiségéből csodálatos a kilátás,

ami több fedett teraszról is élvezhető. A belső térben a padlózatot fából és kőből építették, a melegről öt fatüzelésű kályha gondoskodik.

A házat egy sűrű erdőn átvágva közelíthetjük meg. A hosszú, kanyargós felhajtó a különálló, fából készült, egyszemélyes garázshoz és egy nyitott homlokzatú kocsibeállóhoz vezet, amelyhez rönktárolók is tartoznak.

A nyugalmat árasztó hatalmas kertben lonccal borított boltívvel ellátott ösvény vezet a svéd melegvízes fürdőhöz. Az ingatlanhoz tartozik egy télikert-étkező is kőből készült pizzasütővel, két üvegház, valamint egy kőből és cserépből épült melléképület.

A birtok közvetlen szomszédságában egy régi kápolna is van, ami külön tárgyalás tárgyát képezve szintén eladó.

A sorozat első évadának tartalma:

A filmesek által is felkapott épületről több fotó is megtekinthető ITT.

Forrás: Housebeautiful