Egy pár elképesztő összeget nyert a McDonalds nyereményjátékán

cég, logo, logó, brand, cégek, logok, logók, vállalat, vállalatok
GERMANY-DEC 29:McDonald's logo on December 29, 2016 in ,Germany.
Vágólapra másolva!
Egy pár hatalmas összeget nyert a McDonald's Monopoly játékán, ami szeptember 6-án indult és október 17-én ért véget. A legtöbb nyereményt azonban még nem sorsolta ki a gyorsétteremlánc.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Scarlett és Luke megnyerték a gyorsétteremlánc játékának fődíját, ami 100 ezer font, azaz több mint 44 millió forint volt. A fiatalok elmondása szerint először nehezen akarták elhinni, hogy ennyire szerencsések. Hozzátették, hogy a pénzt egy házra szeretnék majd költeni.

Visszatért a Monopoly a brit McDonald's éttermeibe Forrás: shutterstock.com

A játék szeptember 6-án kezdődött Nagy-Britanniában, ami során többféle nyereményre lehetett szert tenni.

A 100 ezer font fődíj mellett 2 ezer úgynevezett „aranykártyát" oszt ki a gyorsétteremlánc, melyek egy éven át minden héten egy ingyen étkezésre jogosítják fel a tulajdonost a McDonald's brit vendéglőiben.

Emellett többek között ezer fontnyi készpénzt, 2 ezer font értékű utazást, laptopokat, valamint különböző ajándékutalványokat sorsolnak ki. A játék alatt résztvevőknek Monopoly témájú, vasútállomásokat és londoni utcaneveket ábrázoló matricákat kellett gyűjteniük, melyeket a menük mellé adott a McDonald's - írja az Origo korábbi cikkében.

Az esemény október 17-én véget ért, de a játékdarabokat még október 31-ig be lehet váltani. Egy szóvivő elmondta, hogy még mindig több ezer nyeremény van hátra, köztük három 100 ezer fontos jackpot.

Forrás: Mirror