Harper Beckhamnek saját mini otthona van a szülei kastélyán belül

Harper Beckham, faház, ingatlan, Cotswolds
Harper Beckham faháza a családi birtokon belül
Vágólapra másolva!
David és Victoria Beckham a 12 millió fontot érő cotswoldsi birtokukon belül felépíttettek Harper nevű lányuknak egy 100 ezer fontot érő mini otthont, amit látni kell ahhoz, hogy az ember elhihesse, hogy ilyen létezik. 
Vágólapra másolva!

David és Victoria Beckham 73 millió fontos ingatlanportfóliója a világ minden tájára kiterjed, a családnak Londonban, Cotswoldsban, Miamiban és Dubajban is vannak ingatlanjai, ezen kívül pedig egy 5 millió fontos luxusjachtot is a magukénak tudhatnak.

Harper Beckham faháza a családi birtokon belül Forrás: Youtube

Azonban pazar otthonaik egyike sem olyan elbűvölő, mint a Cotswoldsban található farmházuk, amely a Chipping Nortonban található Great Tew birtokon két hektárnyi területet.

A házaspár rajongói a Beckham című Netflix minisorozatnak köszönhetően most exkluzív bepillantást nyerhetnek a Soho Farmhouse ihlette családi ingatlanba.

Beckhamék a pazar ingatlant 2016-ban vásárolták, amihez tartozik egy kültéri úszómedence, egy focipálya, egy gyümölcsös, egy hagyományos észt szauna, és egy 50.000 fontos szafari sátor a kertben.

Beckhamék vidéki birtoka tényleg a legvarázslatosabb helynek tűnik, ahol fel lehet nőni: a házaspár már egy évvel a beköltözésük után tervezési engedélyt kért, hogy egy korszerű faházat építtetthessenek a telkükön a gyerekeik számára.

Az idilli mini faházat, amely a Great Tew birtok területén, cölöpökön áll, valószínűleg már nem használják a Beckham család felnőtt gyermekei - de a tizenéves Harper kétségkívül még mindig élvezi a mesebeli miniatűr otthont, amíg szüleivel a Cotswoldsban tartózkodik. A fából készült otthon egy magasodó tölgyfa köré épült.

A tervezési engedély szerint Beckhamék 100 ezer fontot költöttek erre a mesebeli gyerekházra.

Forrás: Hellomagazine