Elképesztő aranyláz robbant ki a népszerű áruházlánc vásárlói között

arany, aranyrúd, illusztráció
Vágólapra másolva!
A Costco amerikai áruházláncnál gyorsan elfogytak az online megvásárolható aranyrúdkészletek, amelyeket egy különleges akció keretében lehetett megrendelni. A vásárlók rendkívül pozitívan nyilatkoztak a termékek minőségéről.
Vágólapra másolva!

Az áruházlánc a hírek szerint minden alkalommal jókora készleteket ad el aranyrudakból, amikor azokat megvásárlásra kínálja online áruházában. Igaz, csak a Costco klubtagsággal rendelkezők jogosultak az aranyrudak megvételére, fejenként kettőre.

Richard Galanti, a Costco pénzügyi igazgatója szerint ezek a termékek olyan népszerűek, hogy azokat általában néhány óra alatt felvásárolják.

Két lehetőség közül lehetett választani: dél-afrikai gyártású Rand Refinery és svájci Suisse Lady Fortuna Veriscan aranyrudakat lehetett megrendelni.

A Rand Refinery 24 karátos aranyrúd 1949,99 dollárért, míg a PAMP Suisse svájci beszállító termékei 1979,99 dolláros áron voltak megvásárolhatók.

Mindkét aranyrúd pozitív értékelést kapott a Costco tagjaitól, és 4,9 csillagot ért el.

A Fox Business kíváncsi volt arra, vajon a vevők hogyan értékelték az aranyrudak minőségét.

"Nemrég vásároltam egy ilyen aranyrudat, és nem is lehetnék boldogabb ezzel a befektetéssel. Rövid idő alatt megérkezett, lenyűgözően gyors szállítással. Az átvizsgálás során azonnal kiderült, hogy kifogástalan állapotban van" - írta a PAMP Suisse egyik szakértője. "Összességében fantasztikus vétel volt, és bátran ajánlom másoknak is, akik minőségi aranyrudat keresnek" - folytatta a bíráló.

"Mindenekelőtt egy kiemelkedő ajánlatról van szó, és maga a termék is kifogástalan minőségű" - írta egy másik értékelő. "Ami megkülönbözteti ezeket az aranyrudakat a többitől, az a termékkód beszkennelhetősége és az eredetiség ellenőrzésének lehetősége. Ez olyan tulajdonság, amit nagyra értékelek, tekintettel a hamisított termékek elterjedtségére a piacon" – írta ugyanaz a személy.

Az egy unciás aranyrúd ára a nyílt piacon jelenleg egyébként 1825 dollár.

Úgy tűnik, a konkurencia is kedvet kapott az ilyen különleges akciókhoz, mert már más online kiskereskedőknél is megvásárolhatók különböző méretű és árfekvésű aranyrudak.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)