Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kiderült, mire költötte a nyereménye egy részét a Powerball nyertese

Atlanta,powerball,usa,lottó
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo megírta, a közelmútban elvitték minden idők egyik legnagyobb amerikai lottónyereményét. Edwin Castro tavaly novemberben vásárolta meg a nyertes Powerball-szelvényt egy benzinkúton Altadenában, mintegy 30 percre Los Angelestől. Pár hónappal később, februárban, jelentkezett a nyereményéért, aminek egy részét mára ingatlanokra elköltötte.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly novemberben vásárolta meg azt a nyertes Powerball szelvényt, ami megváltoztatta az életét. Edwin Castro februárban jelentkezett a 2 milliárd dolláros nyereményért. Az összegből 1 milliárd dollárt vett fel, amiből az adók után 628 millió dollár maradt a zsebében. A szerencsés nyertesnek még választási lehetősége is volt, hogy az imént említett összeget kézpénzben kéri vagy 29 éven át tartó életjáradék formájában veszi fel. Több pénzügyi tanácsadó ajánlása ellenére, az előbbi lehetőséggel élt.

Egy hónapnak sem kellett eltelnie, és Castro egy 25,5 millió dolláros domboldali házat vásárolt Hollywood Hills-ben, nem messze olyan hírességek othonától, mint Jimmy Kimmel és Ariana Grande.

Így a környék egyik legdrágább ingatlana került a tulajdonába, amiben öt hálószoba, hat fürdőszoba, edzőterem, játékszoba, borospince és mozi is található.

Illusztráció Forrás: The Toidi / Shutterstock.com

Emellett 4 millió dollárt költött egy japán kultúra ihlette házra szülővárosában, Altadenában, közel ahhoz a benzinkúthoz, ami végső soron megváltoztatta az életét. A házban öt hálószoba, öt fürdőszoba és egy sós vizű medence található.

E hónap elején pedig 47 millió dollárért vásárolt egy hét hálószobás, tizenegy fürdőszobás, medencével ellátott villát, aminek panorámás kilátása Los Angelesre nyílik. A Yahoo Finance cikke szerint a férfinak már egy régi Porsche 911-es is a tulajdonában van.

Tavaly azonban nem csak Castro vihetett haza hatalmas összeget. Egy szerencsés játékos a Floridában eladott szelvényével 2 millió dollárt nyert, szintén novemberben. A nyeremény már jó ideje halmozódott, mivel senki sem találta el az öt fehér és a piros Powerball számot a 40 egymást követő sorsoláson – írta az Origo.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről