Valósággal ingatlanmogullá válik az Agymenők szexi, formás idomú sztárja

Kaley Cuoco Mély dekoltázsok és meseszép estélyik: így vonultak a sztárok az Emmy-gála vörös szőnyegén
Kaley Cuoco
Vágólapra másolva!
Az Agymenők című sorozatból is ismert Kaley Cuoco három hónapja eladta az egyik házát, majd nemrég vásárolt magának egy több mint egyhektáros birtokot. Emellett pedig árul egy másik ingatlant is. A színésznő tehát igencsak aktív az amerikai ingatlanpiacon.
Vágólapra másolva!

Kaley Cuoco három hónapja adta el 7 millió dollárért a kaliforniai házát, de már vett is magának egy több mint egyhektáros birtokot Los Angeles külvárosában, egy zárt közösségben.

Az Agymenőkből is ismert színésznő a hírek szerint 6,4 millió dollárt (kb. 2,3 milliárd forint) költött a birtokra. Az ingatlan 2023-ban újonnan épült, és öt hálószoba, illetve hét fürdőszoba található benne. Az egyszintes lakótér területe 650 négyzetméter.

Mindeközben Cuoco továbbra is árul egy ingatlant, amelyet még 2022-ben szerzett meg egy licitálás során, akkor 5,25 millió dollárért. A birtok június elején került piacra, és már többször is csökkentették az árát. Jelenleg 5,75 millió dollárt kérnek érte.

A kaliforniai születésű, tehetséges színésznek és kétségtelenül vonzó, szexis Cuoco a fentiek mellett birtokol még egy 16 hektáros farmot Ventura megyében, valamint egy városi házat Studio Cityben. Utóbbit 2015 végén szerezte meg, mindössze 720 ezer dollárért.

Forrás: Robb Report