Bizarr, kávészerű italt láttak Ben Affleck kezében - videó

Los Angeles Premiere Of Amazon Studio's "The Tender Bar" - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment film industry celebrities bestof topix Horizontal
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Ben Affleck attends the Los Angeles premiere of Amazon Studio's "The Tender Bar" at TCL Chinese Theatre on December 12, 2021 in Hollywood, California. Amy Sussman/Getty Images/AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ben Affleck színész, és a zeneiparban csak Ice Spice-ként ismert rapper lettek a Dunkin' kávézólánc legújabb termékének reklámarcai. A rövid reklámklip egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 
Vágólapra másolva!

Az Affleck és Spice főszereplésével készült reklámfilm, amelyben a Dunkin' új italát, az "Ice Spice Munchkins Drinket" népszerűsítik, szeptember 12-én debütált a 2023-as MTV Video Music Awards díjátadó gálán.

A reklámban Spice igyekszik meggyőzni a Dunkin' márka nagyköveteként is dolgozó Afflecket, hogy ő mindig is "Dunkin' lány volt", és megfelelő jelölt lenne a kávézó népszerűsítésére. Rátermettségét bizonyítandó, a rapper előáll az Ice Spice munchkins ital ötletével.

A reklám az Ice Spice Munchkins Drink beharangozásával ér véget, ami a Dunkin' hivatalos sajtóközleménye szerint egy krémes fagyasztott kávékülönlegesség, és egy bizonyos Pumpkin Munchkins Donut Hole Treats nevű sütőtökös fánkkal együtt szeptember 13-ától már az összes Dunkin' kávézóban megkóstolható.

A reklámot az Artists Equity kreatív stúdió készítette. Ennek társalapítója Ben Affleck mellett Matt Damon és Gerry Cardinale.

Forrás: Foxbusiness