Újabb döbbenetes villa került piacra Dubajban

Aerial,View,Of,Dubai,Palm,Jumeirah,Island,,United,Arab,Emirates plane,flight,city,palm jumeirah,destination,tourism,united arab Aerial view of Dubai Palm Jumeirah island, United Arab Emirates
Aerial view of Dubai Palm Jumeirah island, United Arab Emirates
Vágólapra másolva!
Tovább szárnyal a dubaji luxusingatlanok piaca, bizonyítva, hogy az emírség a gazdag ingatlanvásárlók egyik kedvenc helyszíne. Most eladó egy újabb látványos luxusvilla, amelyért egy egész vagyont kérnek.
Vágólapra másolva!

A dubaji luxusingatlanok piaca kiemelkedően erősen teljesít ebben az évben. Olyannyira, hogy 2023 első negyedévében Dubaj volt az egész világ legforgalmasabb piaca a 10 millió dollár fölötti otthonok területén, ráadásul a luxusingatlanok gyorsan el is kelnek.

Most egy újabb különleges luxusvilla vált eladóvá Palm Jumeirah félszigetének területén, 62,6 millió dollárért, vagyis közel 23 milliárd forintért.

Az Allegra névre keresztelt ház az úgynevezett Frond G térségében található, amely a milliárdosok egyik kedvenc területe, és Dubaj egyik legkeresettebb övezete. Az egyedi kialakítású villát két évig építették, és a 2616 négyzetméternyi lakóterületén öt hálószobát és kilenc fürdőszobát alakítottak ki.

Az Innovative Living által megálmodott házat úgy tervezték, hogy a Los Angeles-i luxusotthonokra emlékeztessen a stílusa.

Az épület különlegessége, hogy kialakítottak benne egy 836 négyzetméter területű pincerészt, amely teljes egészében a szórakozást szolgálja. Itt található a moziszoba, több játékszoba, valamint az épület legfurcsább eleme, amely lényegében egy állatkert. Itt, szakértők bevonásával, kacsák és teknősök számára hoztak létre gondosan kialakított életteret, hőszabályozással és természetes tóval.

Forrás: Robb Report