Középkori hangulat: Szécsényben eladó egy panzió bástyával

panzió, Szécsény, ingatlan, adás-vétel
Szécsényben eladó egy panzió bástyával
Vágólapra másolva!
Fedezze fel a múlt varázsát és a jelen kényelmét ebben a lenyűgöző panzióban amely Szécsény városközpontjában helyezkedik el. Az épület alapja 1648-ban épült, az évek során persze átalakult és fejlődött, hogy megfeleljen a kor igényeinek. Az impozáns épületkomplexum jelenleg panzióként működik, vendégeit 17 elegánsan berendezett szobával várja, amihez tartozik még egy 80 fős étterem és egy hangulatos udvar is, zárt parkolóval.
Vágólapra másolva!
Szécsényben eladó egy panzió bástyával Forrás: Duna House

"Eladó egy gyönyörű panzió és bástya! A Bástya panzió Szécsény történelmi városközpontjában található, 1310m2. Az épület alapja a középkorban épült (1648), ám azóta az épület természetesen számos fejlesztésen esett át...

Az épületegyüttes jelenleg is működő panzió. 17 szobával, 60 férőhellyel rendelkezik, minden szoba TV-vel és fürdőszobával felszerelt, hozzátartozik egy 80 fős étterem is.

Hangulatos az udvara (+zárt parkoló), a környéke (sétáló utcák), nem messze a Forgách-kastély, park és többek között a Tömlöcbástya és szabadulószoba, de pár perces sétával el lehet jutni a csodálatosan felújított Ferences templom és kolostorhoz, ahol állandó kiállítások várják az arra látogatót és még sorolhatnám...

Számtalan üzleti lehetőség rejlik a közvetlen környékén ( eladó építési telkek és több száz fő befogadására alkalmas pincerendszer), amiről szívesen adok felvilágosítást.

Irányár: 200M...."

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.